Marenator 32 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Sej...in pol ves čar dirkanja z ostalimi....izgine!ostaneš sam s progo estoril Je pa res, da kanzi morajo obstajati. Tako se vsaj dirka na nekem nivoju, da ni na dirki vsesplošni kaos! Link to post
Adri 622 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Marko za popolnoma identično stvar je Senker na prejšni dirki dobil isto kazen. Drugače pa, če kje na stezi obstanete in po parih sekundah uvidite, da ste obstali raje stisnite ESC in pač končajte dirko. Še vedno je to bolje kot pa narediti kakšno sranje in biti s tem ''nagrajen''. Link to post
MirO 67 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Prej je treba študirat kaj te lahko doleti,sicer pa kazen ni VEČNA. :wink: Bi pa lako kamot za tisto "vrtičkanje" dobil še kaj več. Link to post
Marenator 32 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Sej se ne gre za to, da sem dobil kazen. Spremenilo se ne bo nič... Gre samo za to, da se mi kazen zdi pretirana, ker dirkaču vzame celotno dirki in ga obsodi na dirkanje samim s sabo, 40 sec odzadaj za vsemi. S pribitkom 10mest(kot je tudi v f1), ga kaznuješ s štartom iz začelja, in mu pustiš užitek dirkanja z ostalimi. To je pač samo moj predlog... Link to post
Marenator 32 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 hja miro, kaj? diskvalifikacija iz prvenstva? Link to post
Adri 622 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 hja miro, kaj? diskvalifikacija iz prvenstva? Ne, men bi moral kupiti še kebab, ker sem lačen ko svija. Link to post
Marenator 32 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 hehe...adri, ga maš v dobrem Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 26, 2011 Avtor Share Napisano January 26, 2011 Ja Marko po eni strani te razumem. Vendar dobro veš, da boš po največ 10min ujel kolono, ki se kar hitro razpotegne, tako da preveč monotonosti, razen v prvih krogih ni za pričakovati. Itak ste pa trije taki, ki boste štartali iz boksov. Bi pa v prihodnje mogoče res položil sodnikom na dušo, da je kazen štarta iz boksov primerna predvsem za tiste, ki delajo štalo na štartu, ki je verjetno najbolj občutljiv del dirke. Tko da.. Marko, dones potrpi prvih nekaj minut, in z vožnjo brez napake boš sigurno v točkah. Link to post
MirO 67 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 heh,Marko bl počas no,noben ni kej tazga omenu kot si ti o neki izključitvi,upam-mo pa da boš v bodoče dobr premislu o "vrtičkanju" in prav je tako,ker ti tm nisi bil samo 40 sek v regradu,dosti dlje si nas strašu z remeno zastavo in to na takem mestu k me je vedno srat prtisnal kdo je počez v ovinku in ga bom na polno nabil in sem zaradi tebe vedno bremzu k zmešan,res nevem kaj si študiru tm in mislim da nič,veš če bi blo po moje bi naslednjo dirko(to zdej) nevozu,sam tolk. V bodoče pa mal z glavo ne sam gas do daske(hehehe)pa brez zamere. :wink: Je pa tko kot je Gregor povedu tudi uredu in prav :wink: Link to post
mrhar 102 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 ja tisti regrat je tut mene fajn koštal,drugac pa ne bi prevec komentiral starta iz boxov k že vem kako je to. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Hmm ja... takele se po moje dogajajo ker je damage na skor 0 Če bi imel damage na več bi najbrž, ko bi sesul bolid pri tem vrtičku z regratom, takoj pritisnil ESC... tako pa še mal probaš, ker mogoče prideš dol in kdo obupa pa vseeno prideš do točk. Jaz s tako kaznijo nimam problema (tud če doleti mene) dokler bo za približno enake incedente za vse kazen enaka. Kazni morajo bit da bo red, red pa mora bit pa tud če je slab... sam da je red Link to post
Big_Boy 14 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 če boš vozo dokaj hitro pa brez kakih večjih napak se da daleč prit poglej mene na prejšni dirki npr. štartal skor zadni pa pridobo 10 mest na koncu 7. ker na dirki bo sigurno kdo kaj zasral pa izkoristi mogoče bom to tudi jaz nič se ne ve Link to post
mrhar 102 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 (urejeno) se strinjam z vama fanta kar je prov je prov.komaj cakam danes na spektakel in cimboljso uvrstitev na koncu.srečno vsem danes na dirki. Uredil January 26, 2011 - mrhar Link to post
Adri 622 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Še za desetinko mi je ratalo izboljšat pb - 1.19.7 . Funny thing is that i made that lap with Long Beach setup... lol Link to post
Maranello 28 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 am.. eno vprašanje, a bi se lahko pridružil k Armaroliju za te 3 dirke ko jih še mate? in če lahko, bi vozil za Brabham. Link to post
Recommended Posts