Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Marko za popolnoma identično stvar je Senker na prejšni dirki dobil isto kazen. Drugače pa, če kje na stezi obstanete in po parih sekundah uvidite, da ste obstali raje stisnite ESC in pač končajte dirko. Še vedno je to bolje kot pa narediti kakšno sranje in biti s tem ''nagrajen''.

Sej se ne gre za to, da sem dobil kazen. Spremenilo se ne bo nič... Gre samo za to, da se mi kazen zdi pretirana, ker dirkaču vzame celotno dirki in ga obsodi na dirkanje samim s sabo, 40 sec odzadaj za vsemi. S pribitkom 10mest(kot je tudi v f1), ga kaznuješ s štartom iz začelja, in mu pustiš užitek dirkanja z ostalimi. To je pač samo moj predlog...

Ja Marko po eni strani te razumem. Vendar dobro veš, da boš po največ 10min ujel kolono, ki se kar hitro razpotegne, tako da preveč monotonosti, razen v prvih krogih ni za pričakovati. Itak ste pa trije taki, ki boste štartali iz boksov.

Bi pa v prihodnje mogoče res položil sodnikom na dušo, da je kazen štarta iz boksov primerna predvsem za tiste, ki delajo štalo na štartu, ki je verjetno najbolj občutljiv del dirke.

Tko da.. Marko, dones potrpi prvih nekaj minut, in z vožnjo brez napake boš sigurno v točkah.

heh,Marko bl počas no,noben ni kej tazga omenu kot si ti o neki izključitvi,upam-mo pa da boš v bodoče dobr premislu o "vrtičkanju" in prav je tako,ker ti tm nisi bil samo 40 sek v regradu,dosti dlje si nas strašu z remeno zastavo in to na takem mestu k me je vedno srat prtisnal kdo je počez v ovinku in ga bom na polno nabil in sem zaradi tebe vedno bremzu k zmešan,res nevem kaj si študiru tm in mislim da nič,veš če bi blo po moje bi naslednjo dirko(to zdej) nevozu,sam tolk.

V bodoče pa mal z glavo ne sam gas do daske(hehehe)pa brez zamere. :wink:

Je pa tko kot je Gregor povedu tudi uredu in prav :wink:

Hmm ja... takele se po moje dogajajo ker je damage na skor 0 :) Če bi imel damage na več bi najbrž, ko bi sesul bolid pri tem vrtičku z regratom, takoj pritisnil ESC... tako pa še mal probaš, ker mogoče prideš dol in kdo obupa pa vseeno prideš do točk.

Jaz s tako kaznijo nimam problema (tud če doleti mene) dokler bo za približno enake incedente za vse kazen enaka.

Kazni morajo bit da bo red, red pa mora bit pa tud če je slab... sam da je red :D

če boš vozo dokaj hitro pa brez kakih večjih napak se da daleč prit :roll: poglej mene na prejšni dirki npr. štartal skor zadni pa pridobo 10 mest na koncu 7. ker na dirki bo sigurno kdo kaj zasral pa izkoristi mogoče bom to tudi jaz nič se ne ve

se strinjam z vama fanta kar je prov je prov.komaj cakam danes na spektakel in cimboljso uvrstitev na koncu.srečno vsem danes na dirki. [it]

Uredil - mrhar
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...