Adri 622 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Pri tašči boš? Revež... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Hja s komplet familijo Ampak vrjel al pa na včasih to niti ni tako slabo Link to post
SchumacherM 58 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Ko da bi gledu babe navalit na razprodajo...prvi ovniki za vas.. Link to post
FBR18 112 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Hehehe...1. ovink je bil res odličen... Drugače pa lepo; pestro... lepo da je tolk hitrih... v 2 sek skor 20 ljudi... Q nisem mogel pričakovat čuedeža, tako da 1.10.4 za 30 krogov nadvse odlično... R sem pa rekel par krogov, no ja... sm bil še na odličnem 7 mestu nekaj časa vendar ni treningov ni konstantnosti... Link to post
Grega Balazic 295 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Prvi ovinek res katastrofalen v sredini. Do 2. kroga sem po nesreči butnil Rihterja ko mu je zadek odnašal, nisem mogel dovolj hitro reagirati, druga zgodba pa se je zgodila mislim da Sošterju, kjer je bila moja krivda. Motor mi je eksplodiral, ko sem po nesreči dal v N prestavo in v šoku prestavljal naprej, ostalo veste. Veseli me edino to, da se počasi spoprijateljujem s temi dirkalniki. Link to post
Mafioso 0 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Q: prepočasi. R: DNF pri "vodnjaku". Se opravičujem Markotu, ki se je kar naenkrat pojavil pred menoj. Nisem se ti mogel izogniti. Je bilo kar pestro v ozadju zaradi "razprodaje". Lep pozdrav in se vidimo naslednjič. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Ehh...že na Q mi je 2x za par sec friznu + 2x ven zabrisal, na dirki pa vsakih par krogov... in potem sem nabijal stene dokler mi ni končno dojadilo Link to post
Adri 622 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Q: Uspel mi je soliden krog, ampak sem imel še 0,3 sekunde kar bi zagotovo zadoščalo še za kakšno boljše mesto v štartni vrsti. R: Štart uspel solidno, potem pa v prvem ovinku padem iz 5 na 15 mesto - wtf? , bilo je svega i svašta + malo laga. Potem sem se prebijal naprej nakar ravno na najbolj bumpy ovinku zazvoni telefon in jaz se seveda zavrtim. Podobna zgodba je bila v drugem krogu. Potem sem se prebijal naprej, naredil nekaj lepih manevrov (s katerimi upam da pridem na highlightse ). V boksih je seveda avto popravljalo 40 sekund.. Tako, da končno gledano, če izgubiš kar tako 1 minuto, pač visoko nemoreš biti uvrščen. Sem pa že mislil, da je bilo preveč sranja v Adeleidu, tako da ga tukaj nisem pričakoval, no ja, seveda je v resnici prava pošiljka sranja prišla tudi tukaj in to v stokrat večji meri. Je*at ga, bo drugič bolš. Upam. Link to post
Big_Boy 14 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 haha Grega Bracic sam je res zgledalo tako kot da bi seksali želim si da nebi dobo kazni iz prejšnje dirke daj no za božička obljubim bom zdaj good boy Link to post
sennas 1 040 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Kazen je kazen, žal (odšteli ti bomo 2 točki, torej ti jih nekaj še vedno ostane).......ne mormo drugače, to je resna liga Link to post
Marenator 32 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Q: skozi celotne kvalifikacije mi je štekalo, da joj...tako, da nisem imel niti pravih možnosti odpeljat normalni krog. R: Po štartu je kazalo kr dobro, po nekaj krogih sem se iz 13 prebil na 6 mesto, nakar sem se peljal očitno preblizu zida in sem nekaj zahaklal, vglavnem celega me je raztreščlo. Vmes še mi je kr štekalo vse, za sladico pa sem še po trku pristal na nekih cimpresah, s katerih cele 3 kroge nisem mogel dol...uničena cela dirka pa vsi treningi pa vse u pm Link to post
Big_Boy 14 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 ok andrej saj mi še nekaj ostane drugače pa čestitke za 3 mesto :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 12, 2011 Avtor Share Napisano January 12, 2011 Q: Moj krog je bil sicer 0,7s slabši ob pb kar je zadoščalo za 4. mesto, s katerim sem bil kar zadovoljen, saj glede na trenutno zdravstveno stranje niti nisem pričakoval. R: Oh ja.. štartam solidno, potem me je pa v prvem ovinku Vedran Kralj rahlo butnil od zadaj, da sem se zavrtel in postavil počez, kar je seveda pomenilo naletavanje vame.. No potem še trk z Mesaričem v zelo čudnih okoliščinah in v polovici kroga sem izgubil 17 mest. Padec iz 4. na 21. mesto. Potem je sledilo veliko mučnih krogov, kjer nisem in nisem mogel mimo nekaterih, saj so branili svoje mesto kot da gre za življenje in smrt. Bračič tukaj mislim predvsem nate in bom razmislil o prijavi. Po polovici dirke sem mislil, da danes pa res nimam šans da pridem do točk ampak po nekaterih postankih in napakah ostalih mi je na koncu le uspelo prilezti na solidno 6. mesto. Čestitke prvim trem, bi pa pohvalil vse za odlično udeležbo Link to post
sennas 1 040 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Evo, še rezultateki.... Kvalifikacije: Dirka: Podrobni opisi jutri. Pišite prijave prosim jutri, cel dan mate na razpolago Zelo sem vesel nad udeležbo, pridni, kar tako naprej Lp Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 12, 2011 Share Napisano January 12, 2011 Glede na to, da sem se komaj včeraj prijavil in da nisem danes še nameraval vozit, je bilo kar ok. Q: Ker nisem hotel delat preveč krofov po progi, sem se že v osnovi odločil za tc low. Rezultat 15. mesto iirc. R: Če pozabim na začetek in na brezglavo zaletavanje prvih par ovinkov (vmes sem še jaz v koga priletel in ga malo premaknil), sem se večinoma boril sam s sabo. Zadnje minute sem hotel naredit še kaj s pbjem, saj so bile gume sveže, pa me Mirko ni hotel spustiti naprej Na koncu P11 in končana dirka. Za prvič več kot odlično Link to post
Recommended Posts