Grega Balazic 295 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Katastrofa zame, v prvih treh krogih 45 sec zaostanka. Plus vsega tlak v gumah na 135 in 140, pa še za postanek pozabil dvignit tlak, tko da sem zadnje kroge kr plesal. Nevem no, moral bom nekak uštimat te dirke,... glavn da sem kazen odslužil EDIT: Šeruga, pri teh modih ki so težki za peljati, se res opazi kvaliteta dirkačev in za živce. Šeruga, pojej še nekaj žganca pa bo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 2, 2011 Avtor Share Napisano February 2, 2011 Šeruga, če po ravnini nekoga vn zrineš je res malo čudno! Glede na tvoje izkušnje si ti res zadnji, ki lahko reče karkoli proti temu modu! Mod je super! Štart sm pa jest zasral.. oziroma sploh ne vem kaj je bilo.. Gume so že prijele, lepo sem pospeševal in ravno ko sem mislil prestaviti v drugo prestavo me je nenadoma zavrtelo. Šeruga ti se pa res malo umiri! Link to post
resman 3 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 toj pa bla dirka edin zjebal me je k sm mogu šenkrat u bokse zarat hitrosti pa sm iz 4ga na 9 mest padu čestitke vsem Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Eh..tole danes pa mi total ni šlo... kar nekaj... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Glede na to, da je bila to moja druga dirka v Armaroliju in prva brez tc, moram bit kar zadovoljen. Q: Pričakoval nisem dosti, dobil nisem dosti... menda P16. Čas je bil slabši od tistega, kar sem odpeljal par dni nazaj. R: Slab štart, pred mano so bili vsi zelo previdni v T1, pa sem še jaz šel počasi. V prvem krogu napaka in padec nazaj, nato pobiranje in dohitevanje. Nekje vmes je prišel Bračič... vožnja cik cak po celi ciljni ravnini, ko sem bil na notranji strani ovinka je kar zasukal pred mene... to se je parkrat ponovilo. Na koncu sem nekako celo prišel do P8 (očitno so eni delali še več napak od mene), čas je pa prišel na nizkih 1:30. Če bo šlo tako dalje, mi bo še postalo všeč Link to post
Marenator 32 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 nevem zakaj se mi dogaja na zadnih dveh dirkah, da mi začne sred lepega oreng štekat...Na vseh treningih pa to ko sem vozil pa je delalo vse kul. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Evo, moja prva ever dirka z openwheelerji Ni to lih my cup of tea, ampak ok. Glede na vse sem še kar zadovoljen. Q: Pričakovano bolj zadaj, mislim da okoli P17. Sicer sem imel že -0.4 samo nikakor nisem spravil skupaj pravega kroga. Če se ne motim sem samo ene 2 odpeljal brez piruete. Tako da tudi pričakovanja za dirko niso bila ne vem kaj ... R: Počasi a vztrajno sem se po zaslugi napak drugih prebijal naprej. Tudi sam sem naredil ogromno napak, mislim da sem se ene štirikrat ali petkrat zavrtel. Res ne znam tega vozit, čisto prehudo zame. Se počutim k stari ata brez refleksov. Po postankih v boksih se je malce izboljšalo. Nekateri so šli celo po dvakrat v bokse? No s tem sem pridobil par mest. Na koncu mi je uspelo pa še Gregata prehitet (ne vem ali je bil Bračič ali Balažič). Na koncu mislim da P10, kar je kar OK za prvič. Če bi mi ratalo naredit celo dirko brez piruet, bi se verjetno prebil še višje. 1 Link to post
Maranello 28 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Nevem zakaj me zdaj vsi napadate, da naj se pomirim.. a sem zaj v kerem postu bil živčen?.. mislim da ne.. Grega Balažic, mi jih prodaš kaj? aja pa to.. ko sem treniral sem lepo vozil konstantno 1.30.x tudi po 10 in več krogov in me ni nič zavrtelo, pa tudi z polnim sem peljal nekje 1.33.x z polnim, tak da nevem kaj mi je bilo danes. Tisti dotik z enim(nevem keri je bil) sem pa le hotel mu it v zavetrje pa nisem opazil, da ga lahko ruknem. 2 Link to post
Adri 622 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Q: Spet slabo sekundo slabše kot na treningih. R: Kaj naj rečem. Dobro sem se šlepal naprej in imel povprečno dirko. Nevem kaj je narobe z mojim tempom zadnji dve dirki, ker vozim sekundo na krog slabše kot na treningih. Res, da sem vozil s povitim prstom, ki me je malce motil, samo to ni šans da naredi takšno razliko. Škoda tudi za izgubljeni dve mesti v zadnjih krogih, vendar pa sta bila Vodičar ter Kralj prehitra zame, tako da nisem mogel veliko storiti. Drugače pa bi pohvalil vse, ki ste dobro dirkali, zelo me je navdušil tudi Banič, ki je vse do napake dirkal izvrstno. Glede Šeruge pa raje nebom tukaj pisal o njegovi situaciji, ker bi verjetno nastal velik kreg... Link to post
sennas 1 040 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Če si ti vozu 1:30, Šeruga, pol pa res ne vem, kje je problem . Vidu te ni noben peljat tolko, vsaj jaz se ne spomnim s treningov od ponedeljka do danes. Dejanja govorijo sama zase..... Se oproščam, če se mogoče motim. 2 Link to post
Maranello 28 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Če si ti vozu 1:30, Šeruga, pol pa res ne vem, kje je problem . Vidu te ni noben peljat tolko, vsaj jaz se ne spomnim s treningov od ponedeljka do danes. Dejanja govorijo sama zase..... Se oproščam, če se mogoče motim. saj ti pravim.. na treningih(ki sem jih vozil offline) sem res mel take čase(1.30) danes mi pa nikakor ni šlo.. ne na kvalifikacijah in na dirki mi sploh ni šlo. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Več treninga na serverju pa bo Link to post
mrhar 102 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 (urejeno) dirka polom polom polom ,kar se tiče pa askarija se pa ogromno pridobi na času tako da to tut ni dobro če se ni smel sekat ,zato je tudi trost dobil pole. Uredil February 2, 2011 - mrhar Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 2, 2011 Avtor Share Napisano February 2, 2011 TOČKOVANJE POSAMEZNO: TOČKOVANJE MOŠTVA: Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2011 Share Napisano February 2, 2011 Tole je blo pa prijetno presenecenje zame... Niti nisem vedel, če bi se udeležil dirke saj pred pol 9h nisem odpeljal niti enega samega kroga Monze s tem modom, ki sm ga nazadnje vozil v... Adelaide? No, Monza je na srečo lahka proga in sem se po 5-10 krogih vsega navadil. Q me je na koncu prehitel Trošt in dosegel sem 2. mesto. Štart je uspel in kmalu sm se znašel na 1. mestu. Potem nekaj napak in zdrsnem vse tja do 5. mesta. Super borbe z vsemi TOP5, posebej hude borbe s Troštom (hvala za setup , pa sori za tisto v Parabolici) in Metelkom. Pridem spet na 1. mesto in ne oddidem v box, dokler ne oddide drugouvrščeni Metelko. Ko pridem s poznih postankov nazaj na stezo, se pred mano pojavi Trošt. Spet!! No, po nekaj poskusih mi ga uspe prehiteti in odhitim zmagi naproti . Super dirka, super borbe, cestitke vsem udeležencem tele borbe Link to post
Recommended Posts