Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

to je pa škoda andrej sej smo že vsi počasi tam,ampak a se nisi lani tut formule naveliču. [buzara]

Lansko leto sm nehal, ker smo mod zamenal. Armarolija se mi pa ne da več,...sej že prejšno dirko nism nč vozu. Včer sm naredu 2 kroga v monzi pa me je kuj mnil. Preveč morš pazt koko bremzat pa to...nism pa več tolk zagnan, da bi trenirov do amena. Pr F1 prideš pred ovink, bremzo do konca pa v najslabšem primeru ti gume zablokirajo ne pa, da te zavrti.

• Downvote 2

Abuci buci buc.

Take bi dal jaz med rezerve pri F1 sezoni (in pri vseh ostalih na SloR), ker boš verjetno na sredini spet našel kak izgovor in nehal vozit.

Ne seri Murn v 2 letih mislim, da nikoli nisem mankal razen nakoncu, ko sem odstopil zaradi že navedena razloga, ker smo menal mod. Lahko omenim tudi, da sem takrat glasoval proti menjavi moda. Enostavno se mi je zdelo neumno, da človk celo leto trenira napreduje skozi leto potem pa kar naenkrat nov mod in ves trud je bil zaman, ker sem kar naenkrat bil med počasnejšimi pred menjavo pa hitrejšimi.

Mesarič pa sej letos bo zgleda isti mod, kot tisti lani ki smo ga menjal. Drugač pa nisi bil med počasnejšimi, ker sm te vidu kakšne čase si vozu med treningi, ko smo včasih skupaj vozil. Sej nimam nč proti teb, samo prehitro obupaš.. Če bi bili vsi istega mišljenja, pol bi vozil samo 3je oziroma na konc samo še eden, ker bi bil samo on najhitrejši.

Kar se tiče armarolija.. Mn na bremzo tišč :) Sm ti že velikrat to reku :D

Sam tok , ce bi mi imeli tako progo bi vsi tako vozili, na posnetku se vidi druga in tretja šikana je ornk na travi , razlika je samo v temu da imajo oni zeleno podlago! mi je nimamo! Tako da ne prevec jambrati da nekaj sekamo in tralala =) p.s -- ustavite sliko na 0-20! in na 0-35

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...