Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

aja še eno vprašanje,kaj se zgodi če malo prepozno bremzam in mi dve kolesi odnese na travo postavim naj. čas povem preko chata sorry povozil sem šikano.se da ta čas potem anulirat :wink:

Hmm... ali pa spustiš gas ko se ti "ponesreči" :)

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Če greš sem ter tja, ponesreči, malce s kolesoma čez robnik, torej na travo (ampak res malo), potem mislim, da nebo panike, če pa slučajno prepozno bremzaš in presekaš ovinek, pa UPOČASNI, ker drugače lahko marsikdo uporabi ta ''ponesreči'' kot izgovor za sekanje, čeprav je v resnici to morda načrtoval.

Povem vam iz izkušenj, da se tole sekanje ne splača nadzirat. Porabil sem ničkoliko ur, da sem pregledal vse posnetke kvalifikacij in dirk, ko smo imeli v letošnji sezoni prvo dirko v Curitibi.

Veliko lažje je pustit tko kot je in ne omejevat stvari, ker potem bodo samo izgovori in ogromno dela za organizatorje. Samo predlog ;)

se strinjam z matjažem sicer pa če preveč posekaš šikano ti pa itak cajt anulira .pa še to gajser z dvema na travi ,dvema na robniku sva z bratom peljala 1 28 4xx, da navš preveč blizu. [smoke]

uf, pol pa res boljše, da sem kr tiho, pa grem hitro posekat tisto šikano :lol: Je pa res, to kaj matjaž pravi, da je dosti tega preglejevanja, sploh na dirki. Ampak če imamo 5 sodnikov, si vsak ogleda 8min dirkanja čez šikano. Vsekakor sem za obe kolesi znotraj robnika.

kar se tice preverjanja sekanja. Vse skupaj bi mi vzelo 5min s pomocjo merge programa, s katerim dodas vse najhitrejse case na kvalifikacijah skupaj in ustvaris nov replay ter si ga ogledas v igri..

Torej, sekanje bo nadzarovano in kaznovano!

Dokonca odlocitev za dirko v sredo: 2 kolesa morata biti ves čas na asvaltu! Zunanja guma glede na ovinek se ne sme dotikati robnika!!! Kdor ni preprican, da je sikano speljal legalno, naj raje opusti svoj hiter krog! Kazen za sekanje bojo dolocili sodniki. Kazni bojo hude!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...