B_U_R_I 3 290 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Če bo mel kdo še kakšne podobne probleme, naj mi drugič napiše ZS... Bi mel urejeno 1,2,3 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Samo da še omenim problem ki sem ga imel jaz... server sem lahko postavil bp in gledal kako se vsi povezujejo... samo mene ni povezalo Matjaž, kakšna ideja mogoče za sinope? Tudi če je priklopljen na konkurenco? Moral bi imet Ganymeda In če smo pri tem, poznaš mogoče enkom modeme/routerje? Teli se mi zdijo glede portov še malo bolj butasti Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Kako je pri rFactorju ne vem, ampak razlik načeloma ne bi smelo bit. Pri RaceON, ko postaviš server, moraš forwardirat tiste porte in se lahko povežejo vsi, tudi tisti, ki so lokalno na modem/router. Nekatere igre imajo včasih to omejitev, da se računalnik na katerem teče server ne more povezat gor. Ne vem pa če je tko z rFactorjem. Na Sinopeju pod Security nastaviš tiste porte, jih forwardiraš na IP od serverja in je to to ... Nič drugače ne bi smelo bit na Amisovem omrežju. Enkom routerjev pa ne poznam. Ampak kokr sm že gor napisal - če nastaviš port forwarding bi zadeva morala delat. Ta port forwarding je namenjen računalnikom, ki se povezujejo od zunaj (iz interneta). Lokalno bi moralo delovat v vsakem primeru. Če pa ne dela pa je lahko kak drug problem. Mogoče kak firewall? Antivirus? rFactor ne dovoli lokalnega dostopa, če je na istem kompu server in client? Ne vem Link to post
MirO 67 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 rFactor dovoli na istem kompu server in client Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Mene vem da je zezal tud nekaj podobnega na 3 com routerju.. vse sem imel prav fowardirano pa ni delal... pol sem popizdil in dal ip mašine v DMZ na routerju in je začelo magično delat... čeprav neke logike v tem ne vidim... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Za rfactor niti ne vem... izkušnje mam z lfs in race dedicated... zanimivo je to, da mi prek modemov nikoli ne dela, ko pa sem izklopil stalno povezavo in naštimal vse preko netgear routerja (tudi stalna povezava), pa dela ko urca. Zato me je zanimalo, če kaj veš... očitno sem obsojen na dodatno napravo... tudi če je po pravilih ne bi rabil Link to post
sennas 1 040 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Bogvarej dat ip mašine v DMZ, s tem si obšel vse firewalle in vso zaščito, torej je tvoj računalnik viden vsem in izjemno ranljiv na netu......naštimaj prav porte, DMZ je no go. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Bogvarej dat ip mašine v DMZ, s tem si obšel vse firewalle in vso zaščito, torej je tvoj računalnik viden vsem in izjemno ranljiv na netu......naštimaj prav porte, DMZ je no go. V 4 letih odkar imam tako NP. Winse mi zjebe na 2 leti ampak to nima neke veze z DMZ-jem. Sicer pa doma nimam NASA centra da bi moral ščitit mašino ko zenico oka svog Če se OS crash-ne se pač na novo naloži in zadeva rešena Link to post
Big_Boy 14 Napisano January 15, 2011 Share Napisano January 15, 2011 kak mate kaj čase v estorilu jaz sem na prvem testu peljal 1.22.306 samo še gre verjetno kaj zbolšat Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 15, 2011 Avtor Share Napisano January 15, 2011 Adri super Foto povzetek 1 Link to post
Adri 622 Napisano January 15, 2011 Share Napisano January 15, 2011 I'm glad you like it. Link to post
Marenator 32 Napisano January 15, 2011 Share Napisano January 15, 2011 haha adri...vrtičkarja marka geiserja!?!? haha very funny...jas pa živce zgubljal, ko nisem mogel ven!! Danes mi je smešno...samo na dirki pa... Upamo, da bo boljše v estorilu...zaenkrat 1.21.8 Link to post
Marenator 32 Napisano January 16, 2011 Share Napisano January 16, 2011 bo danes kdo kaj vozil? uspelo mi je odpeljat 1.21.2! Link to post
Big_Boy 14 Napisano January 17, 2011 Share Napisano January 17, 2011 odličen foto za long beach Adrijan :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 19, 2011 Avtor Share Napisano January 19, 2011 Včeraj sem probal par krogov odpeljat. Proga je res noro dobra in hitra. Najboljši čas, ki sem ga dosegel je bil 1.20.5, sem pa siguren, da bo poleposition pod mejo 1.20 Link to post
Recommended Posts