Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Samo da še omenim problem ki sem ga imel jaz... server sem lahko postavil bp in gledal kako se vsi povezujejo... samo mene ni povezalo :)

Matjaž, kakšna ideja mogoče za sinope? Tudi če je priklopljen na konkurenco? Moral bi imet Ganymeda :) In če smo pri tem, poznaš mogoče enkom modeme/routerje? Teli se mi zdijo glede portov še malo bolj butasti :D

Kako je pri rFactorju ne vem, ampak razlik načeloma ne bi smelo bit. Pri RaceON, ko postaviš server, moraš forwardirat tiste porte in se lahko povežejo vsi, tudi tisti, ki so lokalno na modem/router. Nekatere igre imajo včasih to omejitev, da se računalnik na katerem teče server ne more povezat gor. Ne vem pa če je tko z rFactorjem.

Na Sinopeju pod Security nastaviš tiste porte, jih forwardiraš na IP od serverja in je to to ... Nič drugače ne bi smelo bit na Amisovem omrežju.

Enkom routerjev pa ne poznam. Ampak kokr sm že gor napisal - če nastaviš port forwarding bi zadeva morala delat. Ta port forwarding je namenjen računalnikom, ki se povezujejo od zunaj (iz interneta). Lokalno bi moralo delovat v vsakem primeru.

Če pa ne dela pa je lahko kak drug problem. Mogoče kak firewall? Antivirus? rFactor ne dovoli lokalnega dostopa, če je na istem kompu server in client? Ne vem :)

Mene vem da je zezal tud nekaj podobnega na 3 com routerju.. vse sem imel prav fowardirano pa ni delal... pol sem popizdil in dal ip mašine v DMZ na routerju in je začelo magično delat... čeprav neke logike v tem ne vidim...

Za rfactor niti ne vem... izkušnje mam z lfs in race dedicated... zanimivo je to, da mi prek modemov nikoli ne dela, ko pa sem izklopil stalno povezavo in naštimal vse preko netgear routerja (tudi stalna povezava), pa dela ko urca. Zato me je zanimalo, če kaj veš... očitno sem obsojen na dodatno napravo... tudi če je po pravilih ne bi rabil :)

Bogvarej dat ip mašine v DMZ, s tem si obšel vse firewalle in vso zaščito, torej je tvoj računalnik viden vsem in izjemno ranljiv na netu......naštimaj prav porte, DMZ je no go.

Bogvarej dat ip mašine v DMZ, s tem si obšel vse firewalle in vso zaščito, torej je tvoj računalnik viden vsem in izjemno ranljiv na netu......naštimaj prav porte, DMZ je no go.

V 4 letih odkar imam tako NP. Winse mi zjebe na 2 leti ampak to nima neke veze z DMZ-jem. Sicer pa doma nimam NASA centra da bi moral ščitit mašino ko zenico oka svog :)

Če se OS crash-ne se pač na novo naloži in zadeva rešena :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...