Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Po izgledu me spomninja na Iskrin Sinope

Port configuration bo verjetno pravo :)

Na pamet povedat je težko... jaz pa nisem doma da bi pogledal in povedal točno. Moj novi amisov modem ima spet čisto drugače ...

In btw... meni v Sinopeju nikoli ni uspelo usposobit portov... je delovalo komaj, ko sem priklopil router. Isto je pri amisovem modemu... porte lepo nastavim, pa je kot da ne bi nič naredil [wall]

To je pa tudi res... menda win7 celo avtomatsko shranijo geslo in bi to šlo skozi :D (govorim za sebe ker včasih moram kak server začasno postavit). Sad but true... včasih je težko kliknit "poveži" ob zagonu pcja xD

Razlika je, če na vsakem računalniku moraš ročno vzpostavljat povezavo ali je modem stalno povezan. Pri prvi možnosti modem služi samo kot modem, pri drugi pa opravlja še funkcijo routerja, s tem da sinope, ganymede, pa tudi ta amisov enkom enostavno ne znajo odpret portov, tudi če so nastavljeni.

Če pa imaš prvo možnost - torej povezovanje na vsakem računalniku - pa ne bi smelo biti problema... razen kak požarni zid ali kaj takega (mogoče tudi antivirusni program, ki ima agresiven požarni zid?)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...