Adri 622 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Resetiraj router in bi se ti moralo geslo ter username avtomatsko resetirati na admin, admin. Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 sem resitiral pa tud ne prime...nevem kaj še bi lahko naredo... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 14, 2011 Avtor Share Napisano January 14, 2011 Probaj user/user Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 14, 2011 Avtor Share Napisano January 14, 2011 Pa še to Mislim, da se geslo začne z veliko začetnico. username: admin geslo: Admin Mal v googla napiš, al pa Murna kontaktiraj, on ti bo znal največ povedat k dela tam. :wink: Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 bravo gregor!!! samo tebe človek rabi Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 14, 2011 Avtor Share Napisano January 14, 2011 A si mel user/user? No če si mel naj ti povem, da imaš modem in ne router :wink: Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Device Overview Configuration Save configuration Internet Local Network Wireless Network Voice Security DNS Port Configuration System Status sedaj sem not in imam na voljo tole!? ni applications and gaming Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 hm...modem!? sem rekel da nisem jas najbolj za rač in te zadeve...torej tega nerabim nastavljat!? jao... marko marko Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Po izgledu me spomninja na Iskrin Sinope Port configuration bo verjetno pravo Na pamet povedat je težko... jaz pa nisem doma da bi pogledal in povedal točno. Moj novi amisov modem ima spet čisto drugače ... In btw... meni v Sinopeju nikoli ni uspelo usposobit portov... je delovalo komaj, ko sem priklopil router. Isto je pri amisovem modemu... porte lepo nastavim, pa je kot da ne bi nič naredil Link to post
sennas 1 040 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Vprašanje je tudi če mate naštiman ta modem kot router, al se povezujete na net s PPPoe (z uporabnjiškim imenom in geslom). Potem ne rabite portov štelat.... Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 sem prišel do port forwarding vpisal te porte, pa še vedno ne najde serverja...ne da se mi s tem več zajebavat...Hvala vseeno vsem za pomoč! Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 To je pa tudi res... menda win7 celo avtomatsko shranijo geslo in bi to šlo skozi (govorim za sebe ker včasih moram kak server začasno postavit). Sad but true... včasih je težko kliknit "poveži" ob zagonu pcja xD Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 modem mam kot router, ker imam 3 računalnike povezane na eno internetno povezavo. Vsaj mislim, da je pol to kot router. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 Razlika je, če na vsakem računalniku moraš ročno vzpostavljat povezavo ali je modem stalno povezan. Pri prvi možnosti modem služi samo kot modem, pri drugi pa opravlja še funkcijo routerja, s tem da sinope, ganymede, pa tudi ta amisov enkom enostavno ne znajo odpret portov, tudi če so nastavljeni. Če pa imaš prvo možnost - torej povezovanje na vsakem računalniku - pa ne bi smelo biti problema... razen kak požarni zid ali kaj takega (mogoče tudi antivirusni program, ki ima agresiven požarni zid?) Link to post
Marenator 32 Napisano January 14, 2011 Share Napisano January 14, 2011 modem je stalno povezan. Ampak ok...genij taki kot sem...MI JE USPELO... Uspel sem vzpostavit server Juhej...hehe...Hvala vsem na pomoči... Zaj bom pa lahko kolega na internih dvobojih šolal Link to post
Recommended Posts