Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Jaz bi pa prosil sodnike da se podrobno pregleda 1 krog najbolj pa prvi in drugi ovinek ker to je bla pa katastrofa od zaletavanja. Vem da je ulična dirka in je hitro napaka pa veliko nas je blo ampak vseeno red je red.

Hvala za pohvale in pluse! Me veseli, da so vam všeč.. Jah kar se pa dirke tiče.. Jaz sem bil ubistvu tisti, ki je naredu gužvo v prvem ovinku, potem ko me je Kralj malo zavrtel. Kaj veliko se niti ni dalo popraviti, ker tam je bilo res prostora samo za en avto..

V igrici ga neboš najšel, v googla napisi my ip in si ga zapisi na list papirja, pojdi v igro vpisi svoj ip in tako boš prišel na svoj server. Sevede moraš imeti požarni zid izklopljen.

Application: RFACTOR External port: 34297 Internal port: 34297 Protocol: TCP/UDP

Application: RFACTOR1 External port: 34397 Internal port: 34397 Protocol: TCP/UDP

Application: RFACTOR2 External port: 34447 Internal port: 34447 Protocol: TCP/UDP

hvala adri, sem tudi na neki strani našel kako vse poteka...ampak naslednji problem, ki ga imam, je ta, da mi username in passvord ne primeta!!ne pridem niti not! admin/admin ne prime, blank/admin ne prime, moj pravi username in geslo ne primeta...imam pa siolov router!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...