Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

Ne dejmo opravt z zidovi enkrat za vselej :) Sej ni tako hudo. Long Beach it is.

Malo sem gledal replay, kaj naj rečem, joj Kmetec, ti si ultra agresor, tako da tisto tretje mesto je bolj tako.....Mene si obrnu v 4 krogu (to je 100%), Janovljaka pa najmanj 2x, ker prav nič ne gledaš če ti je en ob strani, ti enostavno zaviješ.....[Joj]

Mal se umiri za naslednjo dirko, ker drugače se ti ne piše dobro.[iz]

Senker: Ti si tud majstor, pa ravno takrat nasedeš na robnik ko jaz pripeljem okol ovinka :), se zgodi, ampak maš pa daleč največ incidentov, tako da to mi že ni preveč všeč. Dej poboljši se :P

Aja, Marko Geiser, si me od zadaj ampak je najbrž moja krivda. [iz] Sem zaviral za v bokse in te nisem zagledal zadaj, nisi mogu reagirat, ampak mislim da nisi zgubu preveč. Medtem ko mene je pa itak zafasalo daleč izven proge hehe. No nič hudega, bo drugič boljše :)

Tako da kdor misli da je oškodovan, naj prosim meni piše ZS, da se ne bomo tlele kregal. Bomo posredovali sodnikom.

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Pri meni pa:

Q: Kr neki ... čeprav za vrh ko ste nekateri sateliti leteli po 1.17 sploh nisem imel nobenih možnosti.

R: Lepo previdno in počasi aampak očitno ne mislijo tako vsi v prvem ovinku ampak vseeno lepo do 6 mesta ... pol pa neumnost in ne izklop popravila poškodbe v boxu in sem padel na 10 mesto ... pa sem imel kr dober tempo za vsaj 9 ali 8 mesto pa sem se zavrtel tam, kje je bilo najmanj potrebno. Sem pa vozil brez TC kar me je malo matralo ker sem prej treniral skos z TC na low in sem bil mogoče malo preveč previden za kakšno boljšo uvrstitev.

Sem pa butnil Janovljak-a na zaviranju pri vstopu v ciljno ... sorry, enostavno sem ti dal mal več placa na levi strani in iz desnega roba na levi rob pri zaviranju me je zasukalo .. ne nalašč ... sicer ni bilo ne vem kako hudo.

Glede proge nej kar tako vstane da se znebimo ulicnih =) ceprov meni osebno zelo ugajajo hehe.

Banic ni panike hehe sva pa pac mal travo pokosila hahahaha =). Saj sem potem pogledal pustil si mi preveec prostora , in potem si prebremzal direkt na robniku potem sva pa pac mal kosila haha. Opravicilo sprejeto =)

ja trošt, ko sem ti prišel lepo v zaveterje, si nenadoma začel zavirat na mestu,kjer to nisem pričakoval(šel si v boxe) in kljub temu, da sem naredil vse, da bi se izognila trku, žal ni šlo...k moji sreči, sem se nekako ulovil, na tvojo nesrečo si pa odletel daleč ven...škoda... Očitno si tud imel probleme z dirkalnikom, bilokdaj sem prišel za tebe, se je samo kadilo okol tvojih gum :D

Long Beach sem sprobal včeraj na hitro in me ni nekaj navdušila. Prej ko sem najdo izhod iz teh boxov je tudi minilo nekaj časa. Mogoče ko bom ujel ritem, da mi bo postala všeč, je kr nekaj zanimivih zavojev...Ampak zaenkrat malo pavze od volana!

Vesele praznike vsem [it]

Jest sm long beach vozu v eni drugi ligi. Od začetka tudi meni ni bila všeč, ampak po nekaj prevoženih krogih mi je postala zelo všeč. Tko da, ne prehitro obupat, je pa res da je na začetku težko sploh pridt na progo :D

Je pa res, da je bila ta proga postavljena na ta termin, z razlogom, da bo imel folk malo več časa za trening saj je sedaj 3 tedne časa do naslednje dirke, nato pa bo malo bolj "nabutano".

Se opravičujem. Sem res malo preveč agresiven. Samo to sem bil samo na tej progi ker mi nikakor ni šlo vozit. :oops: Zato pa sem parkrat kar hotel na silo prehitet nasprotnika.

Pa tudi nisem imel dobrega dneva, nisem bil razpoložen. Res sem sam na sebe jezen da nisem bolše odpelel dirke mislim brez trkov z dirkalniki :S

Mi je zelo žal če je zdaj kdo jezen na mene :(

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...