Big_Boy 14 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Iskrene sožalje Mirko tudi z moje strani drugače pa upam da je blo na dirki vse okej sicer malo smo se rukali Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 22, 2010 Avtor Share Napisano December 22, 2010 Q: Šele v zadnjem poskusu mi je uspel krog brez gužve. S časom 1.17.1 sem bil zadovoljen in zadostoval je za pole position. R: Štartu sm spet bl slabo, tko da me je Glavač prehitel, vendar v prvem ovinku poletel preko robnika No "veselje" ni trajalo dolgo, saj sem tudi sam še pred koncem prvega kroga letel iz steze Padel sem na 8 mesto in potem je sledilo nekaj fenomenalnih borb. Imen se točno niti ne spomnim, vem samo da smo enkrat po ravnini trije vzporedno peljali, res super. No nato mi je nekako uspelo priti na prvo mesto, še po krajši bori z Glavačem, ki je nato naredil še nekaj napak, in za zmago sem moral v drugi polovici dirke le avto varno pripeljati v cilj. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Mahhhhh... premal furam ocitno. Q bi bil 16.9 pa sm se zabil v zadnjem sektorju... Race dobro štartal a takoj napaka. Potem borba iz ozadja in pridem na 1. mesto. Lepa borba z Vodicarjem a spet napaka, tako da pred postankom zaostajam 6sec. Vodičar odrine v box, jaz 2 kroga za njim in visim v boxu 35sekund... Sem dal tisti repair body na dont repair anything, pa zgleda je vseeno nekaj popravljal. Po postanku mi je blo pol ze vseeno, ker je bil zaostanek prevelik in sem zelel odpeljati najhitrejši krog dirke, no potem sem se v tem hotlapanju še parkrat zabil... Do postanka super dirka, potem samo še dolgčas Čestitke za zmago Vodicar. Link to post
Marenator 32 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Q: na kvalifikacijah nikakor nisem uspel odpeljat dobrega kroga...Nekako sem pustil 0,7 sec, kar bi nekje zadostovalo za 4. mesto. R: Štartal sem kr dobro, a sem zaradi previdnosti v prvem ovinku izgubil kr nekaj mest. Tudi preostali prvi del dirke sem odpeljal preveč spoštljivo do same proge(upravičeno), po postanku v boksih(kjer sem obstal za 30sec) sem se nekako prebudil, in odpeljal v kr dobrem ritmu do konca. Škoda tistega postanka, pridobil bi zagotovo 1mesto, mogoče celo 2. Ampak ok, tudi 5.mesto ni slabo. Link to post
sennas 1 040 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Zame ena slabših dirk, nonstop so se neki zaletaval okol mene.......no ja, kakorkoli. Dirka: Kvalifikacije: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Statistika adelaide Mogoče veš, če obstaja kaj podobnega tudi za Race serijo? Nekaj sicer imam, vendar v veliki večini dobim neke popačene oz. nepravilne podatke ven... Autosim Analyzer Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 22, 2010 Avtor Share Napisano December 22, 2010 Točkovanje posamezniki Točkovanje ekipe Link to post
KOKL 223 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Q: Kvalifikacije so bile odlicne, saj sem prisel na 4 mesto ter imel tako moznost dobrega starta s manj prometa pred seboj. R: Startal sem dobro, v prvi ovinek sem sel zelo po pameti in tako izgubil 2 mesti, toda takoj po napaki Glavaca sem prisel na 4 mesto. Nato je sledil ovinek v desno tam je Rihter izgubil malo hitrosti zaradi predseboj vozecega Trosta, to sem takoj izkoristil in tako prisel na 3 mesto. Toda sledilo je presenecenje, Vodicar je v zadnjem ovinku naredil napako in tako sem prisel na 2 mesto. Nato je tudi Trost naredil napako v sikani in povzpel sem se na 1 mesto! tako sem vozil dobre 3 kroge na 1 mestu (Vse je tekl od mene tok sm bil zivcn hahaha) zamenoj je bil neugodni, agresivni Kmetec dihal mi je za ovratnik ter se lotil prehetevanja! ( Kmetec mislim da bi lahko vedel da sem desno zraven tebe!!!!) meni so malo zablokerala kolesa, Kmetec pa je zavil desno direktivno vame, nato sem se zavrtel in izgubil 7 mest. Nato sem imel se nekaj bojev najveckrat mislim da s Banicem. Nato je vse skupaj malo umirilo in na koncu smo vseno dosegli dober razultat in prisli na 6 mesto. Cestitke Vodicarju za 1 mesto!!! Kmetec tebi bi pa samo rad povedal! Si dober voznik toda prevec agresiven! In to ni dobro! Tudi Trosta si v 4 krogu butnil pred ovinkom in zaradi tega se je zavrtel v steno . Saj drgace ni nobene panike saj to je samo igra! toda vseno probaj biti malo manj agresiven in cakaj na pravo priloznost! Pa vem ta je tudi moja napaka zaradi prepoznega bremzanja saj so mi zablokirala kolesa. Link to post
KOKL 223 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 P.S -- LongBeach proga! Nora, oziroma ubijalska hahaha =) zacnes pa, kar iz šotora tako da vas vabim na taborenje din skoda k nemors tistih kamijonov vozt hehe Link to post
reno 37 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Mogoče veš, če obstaja kaj podobnega tudi za Race serijo? Nekaj sicer imam, vendar v veliki večini dobim neke popačene oz. nepravilne podatke ven... Autosim Analyzer Če je ta Race serija mod za rfactor potem bi moralo delovati. Ker vse kar naredis je na tej strani loadas xml fajl, ki ga dobiš nekje v rfactor mapi. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 23, 2010 Avtor Share Napisano December 23, 2010 Race serija je igra oziroma več iger (race07,raceOn,..) Rene kmetec.. Ko sem gledal malo posnetke sem tudi sam opazil, da si precej agresiven na stezi. Ne vem če je to ravno nujno glede na to, da je dirka dolga 40min. Za Trošta niti nisem zihr če si ga butnu ker je blo res mejno, si pa sigurno oškodoval Janovljaka. No, sodniki vejo kaj je njihova naloga, v bodoče pa bodi bolj strpen do ostalih, ker na tak način ne boš daleč prišel. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Še jaz na hitro : Q : Hmmm sekundo slabše od PB samo enostavno hitrje ni šlo R : Hja prve kroge je bila res skoz neka štala... sam dim povsod Lepo je prehitevat s kasnejšim zaviranjem od nasporotnika, samo eni ste se prav nabijal tistim pred sabo. Tud jaz mislim da sem najmanj 2x tako fasal. Drugače pa kar uredu race, sploh glede na to da sem se lep čas vozil med top 5, potem pa sem začel guncat afne Ko so me še v boksu držal 36 sec me je že skor minil... pa sem imel tako kot Glavač na don't repair !?!? WTF ? Skratka na koncu 7 mesto in končno nekaj točk. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 23, 2010 Avtor Share Napisano December 23, 2010 V kolikor želite, se lahko magari zamenjamo termin za long beach in Fuji, da se tako vsaj za kratek čas malo losamo vožnje med zidovi Link to post
Recommended Posts