PEK 2 291 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Saj ni kakšna velka skrivnost, če poveste kolko L morm met bencina za dirko? Link to post
reno 37 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Ta je pa tolk smešna, da ni varjante, da se to izmisliš. Enostavno verjamem temu opravičilu . Link to post
Domzek 49 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 js še enkrat povem (da ne bo pomote) da me na dirki ne bo Razlog je jasen: Ker se zaključuje konferenca v šoli nisem imel časa da bi treniral in mislim da brez treninga nima smisla da pridem na dirko, saj bi verjetno povzročal samo ''sranje'' . Žal mi je, vendar kar se tiče šole... V zadnjih 2 tednih sem skupaj (kontrolke in ustne ocene) jih dobil kar 17 , tako da res ni bilo časa :'( Bom pa verjetno zagotovo na naslednji dirki, kjer pa bom štartal na polno in skušal uresničit cilje , ki sem si jih zadal pred začetkom prvestva Lp ! Link to post
Domzek 49 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Zopet bo zame dirka prinesla eno ničlo, ne morem vozit...iz banalnega razloga, da nimam stola...vse kar mam je naslonjač...sem probal pa ne gre Tk da štejte to kot sporočilo o izostanku. Łegendaaa Takšen izgovor pa že dolgo nisem videl Res sem se nasmejal Link to post
Big_Boy 14 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Janko jaz sem računal da za polovico torej 20 min rabiš nekje 55 L. Zdaj pa si zračunaj za 100% race. Link to post
Mateusss 13 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 tudi jaz bi se rad opravičil... delal sem cel dan prišel prav kar domov in se mi res ne ljubi 2 uri voziti... rad nastopam in tudi vsi ki me poznajo vejo, da dobro in pošteno vozim vendar se vseeno odjavljam iz prvenstva, ker je brezveze, da nekomu odžiram redni sedež, če pa tako ali tako med tednom ali nimam časa ali pa se mi ne da priti na dirko... pred prvenstvom sem upal na dirke ob vikendih zato sem se tudi prijavil... še enkrat se opravičujem za vse nevšečnosti! Prosil bi vas edino, da me date med rezervne dirkače v primeru, če bom januarja in februarja kaj več fraj... Hvala in lepo vozite! M. Lavrič Link to post
MirO 67 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Odpovedujem nastop na današnji dirki zaradi smrti v ožjem družinskem krogu. Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Lejte, tk je madona Seveda mamo stole, sam ko so vsi previsoki, da bi se lah usedu pa noge pod mizo dau kjer mam pedale...tk da pol vse skp zgleda tk da lah 10 minut skvečen vozim, pol me pa u križu zaštiha... Naslonjač pa kurba tk nizek da že skor na tleh sedim Ste se vsaj nasmejali, neki je pa le Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Odpovedujem nastop na današnji dirki zaradi smrti v ožjem družinskem krogu. Sožalje, Miro! Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Odpovedujem nastop na današnji dirki zaradi smrti v ožjem družinskem krogu. Moje sožalje. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Se pridruzujem prejšnjima dvema Mirko. Upam da se nas nabere 10 na dirko Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 22, 2010 Avtor Share Napisano December 22, 2010 Mirko sožalje tudi z moje strani! Link to post
sennas 1 040 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Iskreno sožalje Mirko. Link to post
Recommended Posts