Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

odkar sem zraven, se še ni zgodilo, da bi kdaj vozili na dirki vsi dirkači, tako, da se rezerve nimajo česa bati. RepecA-ja sem videl nekajkrat na serverju, vozil je čase okol 1.21,0. Tako, da mu kr gre...Je pa seveda priporočljivo, če ne nujno, da se še pokaže na serverju, ko bo malo bolj poln, da ugotovimo, da ni nevaren. Btw...1.19,0 [dance]

Načeloma bi lahko rezervni dirkači vozili katerokoli moštvo, saj se sezona ne shranjuje v GPCOS in je samo menjavanje moštev med sezono mogoče. Tako da se načeloma dirkači lahko odločijo za katerokoli moštvo, ki je prosto ponavadi že nekaj dni pred dirko, saj nekateri napovejo odsotnost že prej. Mislim da se je od dirke v adelaidi že odjavil ODISEJ (Boštjan Dolinar), torej bi lahko v Adelaidi vozil njegov dirkalnik. Sem pa tudi prepričan, da si bo sigurno nekdo prislužil še drugi X in se bo sprostilo mesto med rednimi dirkači. RepecA, mislim, da lahko brez problema prideš na naslednjo dirko v adelaidi :wink:

Na prihajajoči dirki ne bom sodeloval zaradi premalo časa in posledično premalo treninga oziroma pet krogov več kot nič! :oops:

Tako da lahko moj dirkalnik uporablja kdo izmed rezerv!

kaj pa piješ :evil: drugače pa men je ta proga kul sam mi ne leži preveč pa še brez TC :oops: ne znam še vozit konstantno vsak ovinek me vrže ven [Jel2]

tak da na dirki verjetno spet ne bom v ospredju nažalost [buzara] pa nič ne de glavno da dirkam z vami [it]

Big_Boy sma na istem...tud jas mam probleme s konstantnostjo. Že 5 krogov zapored težko prevozim brez napake, kaj šele celo dirko [buzara] Drugače pa kvalifikacije bi lahko končal na solidnem mestu, 1 ali 2 hitra kroga še spravim skup

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...