FBR18 112 Napisano December 17, 2010 Share Napisano December 17, 2010 8/40 krilca se mi zdi. Tiste kombinacije ovinkov pa lahko priletiš ali z zelo visoko 1. in paziš kako pospešuješ ali pa z zelo nizko 2. in lahko zato malo bolj pohodiš gas. Jaz včasih s 1. včasih z 2. se še nisem odločil kaj bo predvidevam pa da dolgoročno je boljše z 2. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 17, 2010 Avtor Share Napisano December 17, 2010 Tisti prvi ovinki morajo iti vsi z drugo, oziroma vsaj jaz jih peljem z drugo. V prvo dam samo v tistem hairpinu po ravnini. Krilca imam 10/44, končna mislim da je 288. Marko zase poglej če ti pedal za gas prepozna do konca ter poglej da nimaš premehkih vzmeti (spring) ali višine avta in ti posledično zaradi tega naseda. Link to post
Marenator 32 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 mah, obupal sem...vse sem probaval, od 129/101 do 111/93 (spring), višino avta, krilca, in dlje ko do 284 km/h nisem prišel. Sicer sem s časom prišel do 1.20,0 (o,2 sem pustil še v 1. sektorju), ampak je to maksimum kaj lahko izstisnem iz tega. Kak mate kaj sektorje? jas 26.9/22.8/30,0. Nevem niti, kje izgublam koliko. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 18, 2010 Avtor Share Napisano December 18, 2010 A uporabljaš TC? Link to post
maf 21 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 284 je prepočas, nvem kaka krila maš to. Spredi ti nau nasedalo, zadi pa lahko, če maš pod 5 cm npr... Izgubljaš velik v srednjem in zadnjem sektorju, v prvem neki pa izgubljaš neki srednjega. Link to post
Marenator 32 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 TC low...sicer se že kr navajam na brez, ampak zaradi konstantnosti mam rajše low. Ampak po moje ni problem v TC, tud v f1 sem ga uporabljal. Nekaj delam narobe pri nastavitvah. Krilca mam 10/44...nevem...bo že... Link to post
maf 21 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 mal krila spust ane, če hočeš več speeda, s pametnimi spremembami pri nastavitvah boš pa še našu malček mehanskega gripa, da boš prbližn na istem kot z višjimi krili. Link to post
sennas 1 040 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 Pri f1 se vklopljen tc ni poznal, tukaj pa če je sklopljen je vsaj sekunda hitreje. Link to post
Marenator 32 Napisano December 18, 2010 Share Napisano December 18, 2010 bo kr držalo kar je trošt povedal. Ob prvem dokaj solidnem krogo brez TC sem odpeljal 1.19.6! Link to post
Domzek 49 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 (urejeno) js že zdajle sporočam , da me 22.12.2010 na dirki verjetno bo, ker ni časa za trening in s tem bi verjetno delal probleme Če pa bom imel kaj časa bom pa malo povadil potem pa videl kakšna bo zadeva, sicer pa me po vsej verjetnosti ne bo... Uredil December 19, 2010 - sennas A GUMBA UREDI PA NI? Link to post
Big_Boy 14 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 tebe pa že dolgo ni bilo na štartu zraven mene škoda saj bo Marko ne rabiš zdaj celi roman napisat Link to post
andrejrepec 0 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 glede nato, da mi je matej ahačič zavzel mesto med rednimi dirkači, bi vseeno rad bil med rezervami ce je mozno Link to post
Mafioso 0 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 RepecA: glede na to, da sem prišel zadnji, bi moral jaz med rezerviste ... Me pa v sredo ne bo, ker moram odpeljati še zadnjo dirko Megan Trophy v ligi R2P, tako da ti z veseljem prepustim dirkalnik št. 8. Za drugo leto boste pa povedali ... če bo kakšno mesto prosto ok, če pa ne bo pa tudi ni panike. Link to post
Adri 622 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Sej tudi, če si rezervni dirkač lahko v miru dirkaš tudi na dirkah, v kolikor ni prisotnih vseh 26 dirkačev kar se pa tako ali tako nikoli nebo zgodilo, saj se vedno pri nekomu najde kakšna stvar, ki mu onemogoči nastop... Morda edina malce neprijetna stvar je ta, da neveste točno v katerem dirkalniku boste vozili, saj to zvete tik pred dirko ko se vidi kdo manjka (pa tudi to ni nevem kako huda stvar, saj so vsi dirkalniki enako hitri). Tako da rezervni dirkači, pred dirko bodite na serveru in potem boste zvedeli če lahko na dirki nastopite, kar pa bo skoraj zagotovo odgovor vedno pritrdilen. RepecA tebe je pa potrebno še ''preveriti'' ker si popolnoma nov in noben ne pozna tvojih kvalitet (bog ne daj da si kamikaza ), tako da ti predlagam da se enkrat ko nas bo več na serveru oglasiš gor (v naslednih 2 dneh proti večeru okoli 7 ali 8 ure, bo bilo na serveru verjetno kar dosti ljudi). To je to... Link to post
sennas 1 040 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Adri, ne drži,da si lahko rezervni dirkači izbrejo oz. vskočijo v dirkalnik nekoga drugega. Rezervni dirkači imajo OBVEZNO originalni dirkalnik oz. skin (tako da ne skačete iz moštva v moštvo ampak mate original formulo armaroli). RepecA dali te bomo med rezervne, vendar se moraš prej kaj pokazati na serverju da si pošten dirkač (ni važno kako hiter). Link to post
Recommended Posts