Kunčič 43 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Štartal sem solidno in prišel že do 8 mesta. V drugem krogu naredil bedarijo in padel na začelje. Potem sem se počasi prebijal naprej do posankov, dobil STOP/GO kazen in kljub temu še ostal na sedmem mestu, Zadnje kroge pa so me izdale gume, več po pesku kot na asfaltu. Nekako zadovoljen, čeprav bi lahko bilo dosti boljše zaradi ene bedarije v 2 krogu. Zelo dober mod, fantastični boji na progi, pohvala organizatorjem za to zimsko sezono. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 Silvo, čestitke tudi tebi za točke Link to post
Big_Boy 14 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Hja res je bila poštena dirka brez kamikazov ali česa drugega tak da komaj čakam na adelaide pa tako si reko gregor mod je res narejen za dosti prehitevanj dosti bolše od novejše formule Link to post
Kunčič 43 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Si moreš mislit, v F1 nisem osvojil nobene točke, tu pa kar na prvi dirki. Počasi se daleč pride, tudi v F1. Link to post
Grega Balazic 295 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Balažic, ne Balažič, Balažic :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 Pardon, nism vedu. Bo na naslednji tabeli prav napisano :wink: Link to post
Adri 622 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Mene je pa kr krč grabu med dirko. Tak da sem delal za sekundo slabše cajte kot na treningu, zraven pa še malo travco kosil.. na koncu mi je dopizdilo in sem raje dal esc kot, da bi kerega zdrubil ker je bil potencial za to. Shit happens Čestitke zmagovalcem Drgač pa mod je tudi meni zlo všeč, se kr da bit v zaveterju, tako da v Adeleidu se pazite Mclarnov, ane Trošt. Samo napredovat morma v vesoljca pa bo. Link to post
sennas 1 040 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 (urejeno) Ja ampak res, po moje so vsaj eni 3 ejlieni tle, druge razlage ni OBVEZEN POPRAVEK ZA VSE!!!!!!!! (porihta vrstni red v boksih, vsaka garaža ma zdaj 2 avtomobila, tako da naj ne bi bilo več zmede): sloracing armaroli pigroup popravek 1.2 (odrarajte v obstoječo sloracing mapo v armaroliju, da prepišete stare datoteke) Brez tega ne boste mogli na server. Prav tako je odpravljen parc ferme, tako da zdaj težav z menjavanjem v setupih po kvalifikacijah ne bi smelo biti. Morebitne napake, ki bi se še pojavljale, prosim da javite. Uredil December 9, 2010 - sennas Link to post
Domzek 49 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Žal mi je , ker sem pozabil v temo obvestiti odsotnost na dirki Bila sta 2 problema : 1. Pred 2 dnevi sem komaj iz popravila dobiu računalnik in nisem imel inštaliranega volana 2. Pomankanje treningov Ponavadi se mi ne dogaja, da pozabim sporočit odsotnost, vendar tokrat sem pa zares čisto mimo udaril... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 Če kdo ne ve točne lokacije kam skopirat nov update.. C:\rFactor\GameData\Vehicles\Reiza\Formula_Armaroli\Teams\Formula Armaroli\sloracing LP! Link to post
Big_Boy 14 Napisano December 9, 2010 Share Napisano December 9, 2010 Adrijan haha bomo vidl kak bo v Adelaide Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 9, 2010 Avtor Share Napisano December 9, 2010 Magny Course 1 Link to post
Recommended Posts