Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

Štartal sem solidno in prišel že do 8 mesta. V drugem krogu naredil bedarijo in padel na začelje. Potem sem se počasi prebijal naprej do posankov, dobil STOP/GO kazen in kljub temu še ostal na sedmem mestu, Zadnje kroge pa so me izdale gume, več po pesku kot na asfaltu. Nekako zadovoljen, čeprav bi lahko bilo dosti boljše zaradi ene bedarije v 2 krogu. Zelo dober mod, fantastični boji na progi, pohvala organizatorjem za to zimsko sezono.

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Mene je pa kr krč grabu med dirko. Tak da sem delal za sekundo slabše cajte kot na treningu, zraven pa še malo travco kosil.. na koncu mi je dopizdilo in sem raje dal esc kot, da bi kerega zdrubil ker je bil potencial za to. Shit happens [Joj] Čestitke zmagovalcem [it]

Drgač pa mod je tudi meni zlo všeč, se kr da bit v zaveterju, tako da v Adeleidu se pazite Mclarnov, ane Trošt. :lol: Samo napredovat morma v vesoljca pa bo. 8):shock:

Ja ampak res, po moje so vsaj eni 3 ejlieni tle, druge razlage ni :)

OBVEZEN POPRAVEK ZA VSE!!!!!!!! (porihta vrstni red v boksih, vsaka garaža ma zdaj 2 avtomobila, tako da naj ne bi bilo več zmede):

sloracing armaroli pigroup popravek 1.2 (odrarajte v obstoječo sloracing mapo v armaroliju, da prepišete stare datoteke)

Brez tega ne boste mogli na server.

Prav tako je odpravljen parc ferme, tako da zdaj težav z menjavanjem v setupih po kvalifikacijah ne bi smelo biti.

Morebitne napake, ki bi se še pojavljale, prosim da javite.

Uredil - sennas

Žal mi je , ker sem pozabil v temo obvestiti odsotnost na dirki :(

Bila sta 2 problema :

1. Pred 2 dnevi sem komaj iz popravila dobiu računalnik in nisem imel inštaliranega volana :(

2. Pomankanje treningov :(

Ponavadi se mi ne dogaja, da pozabim sporočit odsotnost, vendar tokrat sem pa zares čisto mimo udaril... :(

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...