Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

Hvala Mirko, delamo na odprav. Zdej bi moglo bit da je brez parc fermeja, torej lahko poljubno spreminjate nasavitve.

Se opravičujem za težave v imenu sloracinga, a vsaka zadeva ima porodne krče :)

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Eh, danes je bilo pa na hitro konec veselja [buzara]

Q: Opa, prvič pod 1.20.000 :) P4 ali P5 kar je več kot odlično [dance]

R: Najprej me je en rdeč butnil , potem sem se še mal sam zavrtel pa dobil še par porcij, od tle naprej pa sam understeer. Niti 16. nisem mogel več loviti :oops:

Zdle bom pa zivcnga fasov...ponesrec prtisnem speed limiter na off ko sm bil v boksih valda... stop/go penalty. Sm reku ok pac zgubu bom en mest ne pridm v bokse in se modeli zadn cajt pojavjo na mestu tko da sm zgresu mesto kjer bi se ustavu in opravu kazen ampak valda nism mogu niti nazaj v rikvarc ne vem a jaz nimam nastiman rikvarca al pa mod tega nima. Problem je bil pa se ta, da ne vem zakva jaz niti nisem imel svoje garaze sm mel kr kuj na zacetku kuj za semaforjam smrdliv boks kr neki...

Zdle bom pa zivcnga fasov...ponesrec prtisnem speed limiter na off ko sm bil v boksih valda... stop/go penalty. Sm reku ok pac zgubu bom en mest ne pridm v bokse in se modeli zadn cajt pojavjo na mestu tko da sm zgresu mesto kjer bi se ustavu in opravu kazen ampak valda nism mogu niti nazaj v rikvarc ne vem a jaz nimam nastiman rikvarca al pa mod tega nima. Problem je bil pa se ta, da ne vem zakva jaz niti nisem imel svoje garaze sm mel kr kuj na zacetku kuj za semaforjam smrdliv boks kr neki...

Hum, jest sm imel tut tam boks. Očitno sama proga nima toliko mest kolikor je bilo dirkalnikov in jih potem malo "raztegne". Ja danes sm vidu, da je bilo precej težav s stop&go kaznimi. Speed limiterja ni samo na 88 progah (adelaide, estoril), ker tam tega sama proga ne omogoča. Drugje je speed limiter, tako kot ponavadi.

LP!

No moja dirka..

Na kvalifikacijah sm vedu da se bom bolj težko prebil med top 3, ker sem imel nastavitve z veliko downforca in sem v prvem sektorju izgubljal veliko, kar se je na koncu pokazalo tudi na kvalifikacijah, saj sem proti jankotu v prvem sektorju zaostal za 0,4s :S

No dirka je bila sicer nora, samo na začetku sm bil mal jezn k mi sploh ni hotu potegnt avto na štartu, tako da sm zgubu 2 mesti in sm padu na 5. No še isti krog sem bil že 4. in po nekaj krogih sem bil že drugi, saj sta Metelko in Vedran naredila napake. Ob tem bi še pohvalil vse za današnji res korekten štart. Kolikor sem pogledal posnetek, v prvem krogu nisem zaznal nobenih incidentov! Bravo fantje!

No potem se je začel lov na Glavača, s katerim sva imela približno enak tempo če nisva bila skupaj, po njegovi napaki ko sem ga ujel sem ga veliko lažje zasledoval, saj sem imel zaradi setupov več downforca čez ovinke in sem ga komot lovil, po ravnini sem pa v zavetru točno za njegovo ritjo vozu :) No po njegovi mejhni napaki pri izhodu iz drugega ovinka na najdaljšo ravnino, sva se v hairpin pripeljala vzporedno, nato pa sem jaz malo boljše potegnil in ostal sem pred njim.. Spet sva vozila v razmaku manj kot 1s in nekajkrat je Janko skoraj prišel mimo oz. je bil čisto blizu. Nato so sledili postanki, kjer sem spet prišel za Glavača, in nato spet vožnja kolo ob kolesu, dokler ni šel Janko na prestajanje kazni. Po tistem sem zadnjih 10 min samo še počasi in varno pripeljal avto do cilja.

Torej zmaga na prvi dirki, pohvalil bi še Metelka ki je s 3 mestom dopolnil moštveni uspeh [it]

Pa mod mi je tudi super za vozit saj res omogoča vočnjo povsem za nasprotnikom, zavetrje na ravnini pa tudi dobro učinkuje. Res mod narejen za veliko prehitevanj [dance]

Še moj kratek opis.

Q: proga mi ne leži, odpeljal sem solidno glede na trening, 8. mesto, huda konkurenca.

R: Previdno sem štartal s tcjem, Bračič pa je pred mano obstal, tako da sem se mu komaj izognil. Potem sem vozil počasi, a dokaj zanesljivo, po postanku nekoliko bolje, bil sem 3., a sem naredil napako tako da sem končal 5. Metelko in Kralj sta bila tako in tako prehitra za mojo formulco. Soliden začetek prvesntva, a vsi vemo da sem sposoben več hehehe :wink:

Pohvale zmagovalcu in stopničkam in vsem ki ste končali. Pridni. [champ] Tud nad udeležbo sem kar zadovoljen. Le tako naprej.

Dobre Q zame in 1:19.0. Pole! :)

Dober štart in vodstvo tam nekje do sredine dirke, nato me prehiti hitrešji Vodičar. Sva ime hud boj in če bodo vse dirke tako zanimive bo super. :) No potem sem vozil za njim vse dokler ni odšel v box. Sam sem se za box odločil en krog kasneje, a pozabil na PIT LIMITER. :( Prišel ven pred Vodičarjem, ampak sem moral na STOP/GO.

Potem sem zadnje kroge odpeljal kar se da hitro, da se imel vsaj najhitreši čas, če že dirke nisem mogel dobiti. Čestitke Vodičarju za zmago.

ŠTART:

image8.jpg

Boj za mesta pod stopničkami:

image22.jpg

Točkovanje Vozniki:

To%C4%8Dkovanje-vozniki-manjkurs.JPG

Točkovanje Moštva:

tockovanje-ekope.JPG

Opomba: Dirkači, ki imajo pod dirko v Magny Coursu X, so ga dobili, ker niso sporočili odsotnosti. V kolikor je kdo sporočil odsotnost in smo to spregledali, naj mi pošlje ZS z linkom do prispevka, kjer je sporočil svojo odsotnost. 2 križka pomenita avtomatsko izključitev iz prvenstva.

Grega Bračič [Jaoo] drugič pa se ne kar sredi ceste postavit pa čeprav te je zaneslo samo da sem se zaletel :twisted: no čeprav na konci sem bil sedmi kar dober [krniki]

Avta nism več meu pod kontrolo, kokr se je dal sm se te ognu. Če bi ga pustu da se odvrti, bi te naložu.

vidim, da imate kr zanimivo tukaj. Škoda, da trenutno nimam dovolj časa, da bi sodeloval. Tale formula armaroli zgleda res dobro. [buzara] Bom pa zagotovo pri F1 2011 sezoni spet zraven. Zanima me, če je mogoče kako dobiti setup od letošnjih dirk? Pridružil sem se šele v singapurju. Toliko, da potreniram malo. [fbi]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...