sennas 1 040 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Server za Armaroli je postavljen. IP: 89.142.123.108 Ime: Slo Trost Armaroli geslo: sloracing OFFLINE Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Mogoče uletim po 21h ko grejo otroci spat na kakšen giro Vav.... moj 500. prispevek... očitno talking to much Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Odjavljam se od dirke v sredo, prenatrpan urnik uletel. Ignore that statement, I'm coming Link to post
sennas 1 040 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Kar kar, server čaka heheheh Server offline, jutri bo nazaj na voljo uradni server. Lp Link to post
mrhar 102 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 a je 1 18 123 dovolj za zmago. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Avtor Share Napisano December 8, 2010 1,18,123 si peljal al kaj? Če si.. si lud Link to post
reno 37 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 a je 1 18 123 dovolj za zmago. Bomo vidl dans . Al mas res brutalen setup al pa si sekol ovink ni sans tolk hitr pelat . Link to post
sennas 1 040 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 (urejeno) Naj še enkrat omenim današnje pravila: Začetek kvalifikacij: 21:00 Dolžina kvalifikacij: 15min Parc Ferme: NE (lahko spreminjate vse nastavitve, dolijete bencin, menjate gume itd....) Dolžina ogrevanja: 5 min Dolžina dirke: 40min Dovoljene pomoči: Enako kot pri F1 (stability > low, traction control > medium) Uničljivost: 10% Obvezen postanek: DA (dolivanje goriva ni mogoče, samo menjava pnevmatik) Drugače velja isti pravilnik kot v formuli 1 (preberite). Sodniki so že izbrani: Andrej Trošt, Matic Metelko, Mirko Novak, Adrijan Rihter Brez prijave se bo gledalo prvi krog in sekanje bele črte pri izvozu iz boksov (v kolikor ta obstaja). Nekatere posebnosti v kaznih: - prevoz bele črte pri izhodu iz boksov (če le-ta na progi obstaja) > +10 sec h končnemu času - izogib obveznemu postanku > + 45 sec h končnemu času Glede točkovanja: V veljavi bo sistem iz formule 1 2010 (torej 25, 18, 15, 12, 10 ...itd). To bi blo zaenkrat to, kdor ma kakšen predlog, pripombo, pa kar na dan z besedo Uredil December 8, 2010 - sennas Link to post
Yelo 36 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 Parc ferme NE prevožena bela črta pa DA ! Hmm to ne gre skupaj saj v tistih časih še niso imeli tega previla glede bele črte in tudi dolivanje JE bilo dovoljeno! Pa nima veze.......... Glede na to,da sem bolj malo treniral me zanima koliko goriva se rabi za celo dirko? Kaj pa nagrade? Nič ni bilo objavljeno za kaj se splača trudit. Da ne bo pol koledar,kuli pa faracajg!:wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Avtor Share Napisano December 8, 2010 Mod je iz leta 1988, v tistem letu niso tankali med dirko, in to preprečuje mod že v njegovi osnovi, saj ga nismo nič spreminjali! Pravilo bele črte je bolj zaradi varnosti, kot zaradi česa drugega. Koliko goriva točno bomo morali imeti ne vem točno ampak mislim da okoli 120-130l. Kar se tiče nagrad ne bom nič govoril, lahko povem da ne bo koledar, svinčnik in vžigalnik. Bo drugačne vrsta nagrada, bojo pa za f1 2011 sezono nagrade kar konkretne v vrednosti 200€+ vendar bojo tudi pogoji za prijavo v prvenstvo malo bolj poostreni kot so za formulo armaroli, ker tam se bojo pridružili le resni dirkači. Več o f1 bo znano oziroma razkrito po novem letu, ko se bojo počasi začele pobirati predprijave. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 BMK za nagrade. Tut če jih ni,... vazn da ga dirkamo. Če je kdo drugačnega mnenja se ga bom mogu prov izogibat na dirki, ker bo vozil, kot da se gre za zivljenje.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 8, 2010 Avtor Share Napisano December 8, 2010 Hehe.. ja PEK se kar strinjam s tabo. Link to post
Yelo 36 Napisano December 8, 2010 Share Napisano December 8, 2010 BMK za nagrade. Tut če jih ni,... vazn da ga dirkamo. Če je kdo drugačnega mnenja se ga bom mogu prov izogibat na dirki, ker bo vozil, kot da se gre za zivljenje.. Hahaha! Ja boš videl kako se bodo na štartu nekateri zagnali! Mogoče se bom še jaz takoj ko izvem kaj bo za nagrado.................. Aja............če me ne bo čez ciljno črto pol to pomeni da sem že pohitel v vrsto za prevzem nagrade! Da me ne bi kdo iskal na koncu............ Link to post
Recommended Posts