Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Naj še enkrat omenim današnje pravila:

Začetek kvalifikacij: 21:00

Dolžina kvalifikacij: 15min

Parc Ferme: NE (lahko spreminjate vse nastavitve, dolijete bencin, menjate gume itd....)

Dolžina ogrevanja: 5 min

Dolžina dirke: 40min

Dovoljene pomoči: Enako kot pri F1 (stability > low, traction control > medium)

Uničljivost: 10%

Obvezen postanek: DA (dolivanje goriva ni mogoče, samo menjava pnevmatik)

Drugače velja isti pravilnik kot v formuli 1 (preberite).

Sodniki so že izbrani: Andrej Trošt, Matic Metelko, Mirko Novak, Adrijan Rihter

Brez prijave se bo gledalo prvi krog in sekanje bele črte pri izvozu iz boksov (v kolikor ta obstaja).

Nekatere posebnosti v kaznih:

- prevoz bele črte pri izhodu iz boksov (če le-ta na progi obstaja) > +10 sec h končnemu času

- izogib obveznemu postanku > + 45 sec h končnemu času

Glede točkovanja: V veljavi bo sistem iz formule 1 2010 (torej 25, 18, 15, 12, 10 ...itd).

To bi blo zaenkrat to, kdor ma kakšen predlog, pripombo, pa kar na dan z besedo :)

Uredil - sennas

Parc ferme NE prevožena bela črta pa DA !

Hmm to ne gre skupaj saj v tistih časih še niso imeli tega previla glede bele črte in tudi dolivanje JE bilo dovoljeno! Pa nima veze..........

Glede na to,da sem bolj malo treniral me zanima koliko goriva se rabi za celo dirko?

Kaj pa nagrade?

Nič ni bilo objavljeno za kaj se splača trudit.

Da ne bo pol koledar,kuli pa faracajg!:wink:

Mod je iz leta 1988, v tistem letu niso tankali med dirko, in to preprečuje mod že v njegovi osnovi, saj ga nismo nič spreminjali! Pravilo bele črte je bolj zaradi varnosti, kot zaradi česa drugega. Koliko goriva točno bomo morali imeti ne vem točno ampak mislim da okoli 120-130l.

Kar se tiče nagrad ne bom nič govoril, lahko povem da ne bo koledar, svinčnik in vžigalnik. Bo drugačne vrsta nagrada, bojo pa za f1 2011 sezono nagrade kar konkretne v vrednosti 200€+ vendar bojo tudi pogoji za prijavo v prvenstvo malo bolj poostreni kot so za formulo armaroli, ker tam se bojo pridružili le resni dirkači. Več o f1 bo znano oziroma razkrito po novem letu, ko se bojo počasi začele pobirati predprijave.

BMK za nagrade. Tut če jih ni,... vazn da ga dirkamo. Če je kdo drugačnega mnenja se ga bom mogu prov izogibat na dirki, ker bo vozil, kot da se gre za zivljenje.. :)

BMK za nagrade. Tut če jih ni,... vazn da ga dirkamo. Če je kdo drugačnega mnenja se ga bom mogu prov izogibat na dirki, ker bo vozil, kot da se gre za zivljenje.. :)

Hahaha! Ja boš videl kako se bodo na štartu nekateri zagnali! [wall]

Mogoče se bom še jaz takoj ko izvem kaj bo za nagrado..................[ok]

Aja............če me ne bo čez ciljno črto pol to pomeni da sem že pohitel v vrsto za prevzem nagrade!:lol:

Da me ne bi kdo iskal na koncu............

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...