Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Uf kateri cajti.Sam še nisem uspel priti pod 1 24, tako da umikam svojo prijavo (čeprav sem samo rezervni), ker je trenutno tako da cele dneve presedim pred računalnikom na šihtu in mi ne znese, da bi doma še za to prvenstvolovil desetinke ;)Jih je pa kar precej. Sam z default setupom zaenkrat nisem mogel hitreje. Že tako mam dost dela z Wtcc, da sem kolikortoliko konkurenčen, vsak čas pa se začne še Atcc, tako da sem si malo preoptimistično zastavu vse skupaj.

Je pa zadeva res zanimiva za vozit. Občutek je res dober, zvok in vse skup. Občutek hitrosti je neverjeten.. Sem v istem popoldnevu vozil najprej tole, potem pa Wtcc in sem mislu, da bom umru od dolgčasa. Se bom pa kdaj pa kdaj sigurn prdružu kakšnem neuradnem treningu, da naredim še kakšen krog.

Lp, Dušan Retelj

Ja že vidim kak bo na dirki zanimivo :D ker tu bo dosti prehitevanja sem prepričan :) ker zdaj ko smo 2 testni dirki speljali je bilo zelo zanimivo

Samo mal sem razočaran ker bi rad vozil saj 1.20 pa mi ne gre :( največ 1.22.000 tak da mod je zelo dober še posebno te če si ti tudi zelo dober drugače pa je tko tko :)

ehh.....bomo vidli so rekli slepi

Uredil - gregor vodicar

Kolk se meni zdi je to z prehitevanjem bolj tak,tak!

V Franciji bo že bolj težko prehitevat,če voznik pred tabo ne bo naredil malo večje napake.

Vsaj med tistimi ki dosegajo podobne čase bo to zelo težko. Tak občutek sem dobil po včerajšnji testni dirki.

Hum.. Meni se zdi, da je ta mod dokaj prijazen do prehitevanj. Če voziš nekomu v zavetrju, te kar lepo notri potegne, obenem pa ne izgubiš ravno veliko podtlaka v ovinkih, tako da se da ostati blizu in nato napadati po ravnini. Je pa tale proga mogoče res najmanj prijazna do prehitevanj med vsemi na koledarju, saj dolga ravnina, sledi hitrmu ovinku, kjer je res težko ostati na riti tistemu pred tabo..

Bomo videli, kako bo ampak sem mnenja, da je prehitevanje precej lažje kot v F1. Samo še kakšna tastara Monza manjka, kjer bi se prehitevali kot norci :)

Mogoče se lahko doda še monzo na koncu sezone, če bo udeležba dobra.

LP!

Ja saj je res jaz sem včeraj do konca dike zadrževal za sabo enga tak da tu bo teško prehitevat v Franciji. Me pa zanima ker piše na prvi strani da bodo postanki v bistvu pa ne gre dotočit gorivo med dirko tak da ne vem kak bo to. Edino če sem spet kaj spregledal je tudi možno.

Matko Tomljanovič se ne oglasi, tako da dajemo mesto Boštjanu Dolinarju.

Seznam:

REDNA MESTA (POLNO):

1. Gregor Vodičar (Benneton 19)

2. Andrej Trošt (McLaren 1)

3. Rok Prosen (Minardi 23)

4. Grega Balažic (Williams 5)

5. Grega Bračič (Ferrari 28)

6. Adrijan Rihter (Mclaren 2)

7. Domen Kunič (Williams 6)

8. Silvo Kunčič (Tyrrell 3)

9. Mitja Šeruga(Ferrari 27)

10. Matic Metelko (Benneton 20)

11. Janko Glavac (Jordan 32)

12. Andrej Mesarič (Minardi 24)

13. Tomaž Oset (Brabham 8 )

14. Nejc Janovljak (Lotus 11)

15. Sandi Mrhar (Lotus 12)

16. Matej Resman ( Leyton House 15)

17. Vedran Kralj (Jordan 33)

18. Edvin Hekič (Larrousse 30)

19. Matej Lavrič (Brabham 7)

20. Denis Senker (Leyton House 16)

21. Rene Kmetec (Tyrrell 4)

23. Simon Ses (Ligier 26)

24. Mirko Novak (Dallara 21)

25. Jani Šoster (Dallara 22)

26. Boštjan Dolinar (Larrousse 29)

REZERVNI DIRKAČI:

1. Matko Tomljanovič

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...