Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Ok, to se pravi, če se odjavijo samo iz dirke lahko uleti rezerva....ok.

nevem kako naj mojo formulco pripravim do tega da bi imela dobro končno (sedaj imam 278km/h) in pa da bi pospeševala dobro....stabilnost je dobra!

Sem pa na 1 23 xxx s 50L [buzara]

jaz mam zadnja krilca na 36 prednja pa 11 pa imam koncno nekaj cez 280km/h. Kar se pa stabilnosti tice je pa tko tko...ne vem a je to normalno za f1 armaroli, da pri zaviranju tako zadek odnasa ali pa jaz kej nimam dobro nastavljeno. To pa je edini moj problem a ma kdo kaksno resitev glede tega a to pac tko je?

Ja jest imam krilca 10/44deg pa leti okoli 283kmh.. Mesarič, dvigni si zadnje krilce, ker jest sm probal na 40deg vozit pa je blo čist prehudo.. Zadnji konc odnaša za popizdit. Sej za kakšen hitr krog je uredu, samo na daljšo razdaljo bi me pa sigurno parkrat odneslo..

LP!

Meni se najbrž ne bo shodlo tole vozit ob sredah :( Za Cimeta pa ne vem, mislim da tud ne bo mogu, tako da je ekipa Ligier čisto fraj in lahko vskočita prvi dve rezervi ;) Rajši prej povem, da ne boste računali na naju.

Lp, pa uživajte na dirkah

Če se kermu da bi ga prosil, da mi pošlje (upluda na kaki filefront in da link...) tisti file, v katerem so nastavitve volana (prilagojene za Armarolije). Pa sem že včeraj mislil, da sem poštimal zadevo, pa sem se šel znova igračkat in še enkrat več sem vse pobrkal. [wall] Mater sem talent. [Jel2]

To si podownloadaj Real Feal FFB in boš mel za cel rFactor boljši FFB... če imaš to v mislih (kolkkor vem si ga itak zraven Armarolija dobil če si potrdil inštalacijo RF FFB-ja)...

To vem ja, samo tam v programu od volana (logitech profiler), pa v igri pod rates itd. To imam vse narobe zdaj nastavljeno, oziroma je nastavljeno tako, da mojemu stilu vožnje ne paše. Zdaj kako sem imel pa prej nastavljeno, ko je bilo optimalno, se pa ne spomnem na pamet.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...