Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Zdej ne vem kakšne točno probleme ste meli nekateri, vednar ima ta Armaroli en bug. In sicer ne smeš imeti vzmetenja na več kot 7 ker če ne avto čudno nagne v eno stran... kr neki... tako da je lahko bilo to to.

• Upvote 2

Aha, zdaj sem tudi jaz zasledil da je težava v suspension, kar poročajo tudi na virtualr:

I reproduced the “problem”. I changed fwd: slow bump=5, rebound=9, rear: slow bump=2, rebound=4 and the front wheel went up to air.

When i tested the car first time a did some similar mistake with the setup, so the car, even the whole screen, was shaking like hell, was not possible to drive it.

• Upvote 2

Mene samo zanima , kateri tockovni sistem bomo uporabili ? 2010 --- 25- 18- 15- 12 -10- 8- 6 -4- 2- 1 ------ Najbol zanimiv =)

2003, 2009---- 10- 8 -6- 5 -4 -3- 2- 1 ------- Upam da ne hehe

1991,2002 ---- 10- 6- 4 -3- 2 -1 -------- mislm da ne =)

1989, 1990 --- 9- 6 -4 -3 -2 -1 --------- Lahko bi ga ker vozimo stare formule is "80"

Je pa res da nas je prijavljenih kar 26, tako da tanov tockovni sistem bi bil super, saj se je izkazal za zelo dobrega.

Mam pa sam se en predlog ali, bi dirko povecali na 60min ali saj 50min saj meni osebno je 40min prmalo saj se zdaj ko 20 min vozimo testne dirke mine hitro kot pri norcih sploh ce je zanimivo tak da primislite hehe =) lpp

Jaz sem tudi za sistem letošnje F1. Ostalo pa bomo še videli, definitvno ne bo kaj dosti daljše, ker v tank gre 150 litrov goriva (če začnem to spreminjat, ne boste mogli vozit drugje moda in to ne bomo delali).

Če jih recimo 5 ni, se ponavadi vsaj trije odjavijo. Če se na dveh dirkah ne prikažeš brez, da bi to sporočil si avtomatko izbrisan iz lige, brez možnosti ponovne pridružitve. Tko da sigurno bo prostor tudi za 2, ali pa 3 rezerve. Sem prepričan..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...