Big_Boy 14 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 kateri photoshop pa je za to jaz zdaj adobe dol vlečem photoshop Link to post
reno 37 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Gregor, če pa ti kej na šiht delaš sm pa jaz schumacher . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Sej se nebi oglašal če bi videl, da je bil ta post poslan po 4i uri popoldne ampak zdej ga pa res niti komentiral ne bom.. Link to post
Adri 622 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Rene mislim, da je bilo kateri photoshop, na partisu jih imaš v vseh verzijah.. Sam osebno uporabljam CS4. Link to post
senker1987 0 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Kakšna je razlika pelat tote formule z in brez tc-ja adijo.... vsekakor je brez boljše sam navadit je se treba Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Lah bi blo za ta mod obvezno BREZ traction control. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Ne Glavač tega ne bo. Smo že v f1 probali le z TC na low, pa je bilo preveč problemov, kljub temu da je f1 še lažja za vozit brez tcja. TC ostaja ne medium. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 pa naj bo. Mam pa še en predlog, če naredi (tisti tukaj na forumu, ki dela grobnik) do konca progo, bi lahko en event bil na grobniku? Link to post
Mouly 2 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Jst bi se prijavil za rezervnega voznika! Kaj moram nardit? Samo seznam skopiram in sebe dopišem? Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Skopiraš seznam in sebe dopišeš pod REZERVNI DIRKAČI, ja. Bomo danes zvečer še kakšno odpeljali? Link to post
senker1987 0 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Kakšne čase pa mate kaj ? Link to post
noth 3 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Poglej najprej v igri pod controls/rates če imaš slučajno kakšen dead zone naštiman. Probaj z manjšim sterring lockom. EDIT:Probajte sedaj na uradnem serverju če imate še vedno probleme. V kolikor jih imate probajte različne stvari če se kaj izboljša. Če imate probleme prosim napišite in obvezno zraven dopišite katere update ste uporabili. Tisto, ki je uploadl trošt ali tisti .exe, kjer imate vse v eni datoteki. LP! No da popravim oz. bolje opišem svoj "problem". Zdj ne vem če je to mišlen da je tako - če se peljem po ravnini volan kar noče stati na sredini - ga vleče ali v eno ali drugo stran. Pa sem izklopil steering help. Pa recimo v ovinku ko začnem zavijati, volan rata mehkejši in ga praktično kar potegne v smeri ovinka (kar se mi tud ne zdi ravno logično). Problem je, ker nisem tega ravno še vozil veliko (katerikolih rfactor f1 serij), sem bolj zase ker imam veselje do formule (na splošno bolj sledim kot recimo Wtcc). Zdj pa bi rad to malo bolje sprobal, da vidim če mam tud za to veselje. Uglavnm, mal čudn občutek je, ko ne moreš peljati naravnost. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Ja jaz bom sigurno peljal danes zvečer. Upam da se nas čimveč nabere, da vse dobro stestiramo. Glede zavijanja.. to ni problem, to tko pač je. Tako je naštiman force feedback. Glede na to da imaš G25 ti priporočam da si tam pod moč ffb v igri nastaviš tam cca -50 do -60 procentov moči. Kolikor ti pač paše. Glede na to da se ti volan zmehča ko zaviješ v ovinek, ti lahko povem da preveč grobo zavijaš v ovinek, in ti potem sprednje gume drsijo, izgubijo trakcijo in zato volan postane mehkejši.. Link to post
Adri 622 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Jaz pridem po sedmi uri na server. Link to post
noth 3 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Ma ne .. ne more bit to to. No sj bom Matjaža nafehtau, da bo še on posnel pol bom pa vidu. Volan mehek rata vedno, neglede na to kako hitro grem. Pa dobesedno nemogoče je držat volan prav na sredini.Ga kar prevrže na drugo stran. Tle nekaj ne štima. Prepričan sem, da ni to del fizke. Bomo že nekako uštimal. Link to post
Recommended Posts