Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Poglej najprej v igri pod controls/rates če imaš slučajno kakšen dead zone naštiman. Probaj z manjšim sterring lockom.

EDIT:Probajte sedaj na uradnem serverju če imate še vedno probleme. V kolikor jih imate probajte različne stvari če se kaj izboljša. Če imate probleme prosim napišite in obvezno zraven dopišite katere update ste uporabili. Tisto, ki je uploadl trošt ali tisti .exe, kjer imate vse v eni datoteki.

LP!

No da popravim oz. bolje opišem svoj "problem". Zdj ne vem če je to mišlen da je tako - če se peljem po ravnini volan kar noče stati na sredini - ga vleče ali v eno ali drugo stran. Pa sem izklopil steering help. Pa recimo v ovinku ko začnem zavijati, volan rata mehkejši in ga praktično kar potegne v smeri ovinka (kar se mi tud ne zdi ravno logično). Problem je, ker nisem tega ravno še vozil veliko (katerikolih rfactor f1 serij), sem bolj zase ker imam veselje do formule (na splošno bolj sledim kot recimo Wtcc). Zdj pa bi rad to malo bolje sprobal, da vidim če mam tud za to veselje. ;)

Uglavnm, mal čudn občutek je, ko ne moreš peljati naravnost.

Ja jaz bom sigurno peljal danes zvečer. Upam da se nas čimveč nabere, da vse dobro stestiramo.

Glede zavijanja.. to ni problem, to tko pač je. Tako je naštiman force feedback. Glede na to da imaš G25 ti priporočam da si tam pod moč ffb v igri nastaviš tam cca -50 do -60 procentov moči. Kolikor ti pač paše. Glede na to da se ti volan zmehča ko zaviješ v ovinek, ti lahko povem da preveč grobo zavijaš v ovinek, in ti potem sprednje gume drsijo, izgubijo trakcijo in zato volan postane mehkejši..

Ma ne .. ne more bit to to. No sj bom Matjaža nafehtau, da bo še on posnel pol bom pa vidu. Volan mehek rata vedno, neglede na to kako hitro grem. Pa dobesedno nemogoče je držat volan prav na sredini.Ga kar prevrže na drugo stran. Tle nekaj ne štima. Prepričan sem, da ni to del fizke. Bomo že nekako uštimal.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...