gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Hum.. prvič slišim za te probleme? Je mogoče kakšen skin pack vzrok teh težav? Nekaj bomo našli in rešili, da bo delalo.. Brez skrbi Naj nekdo, ki ima take redne težave, uporabi original skin, ki je v Modu (rdeče beli) in sporoči, če bo potem kaj boljše. Link to post
Yelo 36 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 To sem zaenkrat opazil pri dveh voznikih. Mislim da pri Bračiču in Mesariču,če se ne motim. Se pravi Williams in Minardi. Ampak ne verjamem,da so skini problem! Včeraj sem pa tudi pri Rihterju opazil,da se mu avto,ki stoji v garaži neobičajno trese. Kot,da bi kamero obračal cca. 1 cm levo in desno. Tako je izgledalo! Link to post
Kunčič 43 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Včeraj sem tudi jaz malo vozil in se mi je zgodilo enako. Avto je nagnilo na stran, malo v levo, pol pa se je začelo vse trest. Avto je zanašalo sem ter tja. Nisem pa vozil online. Link to post
Yelo 36 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Da ni mogoče problem v številu dirkalnikov?!! Hmm....ne to ne more bit saj nas ni bilo tolk na stezi vseeno mi je pa zanimivo,da vedno stoji eden na levi strani pred izvozi iz boksov kot SC. Link to post
Oxy 11 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Včeraj sem tudi jaz malo vozil in se mi je zgodilo enako. Avto je nagnilo na stran, malo v levo, pol pa se je začelo vse trest. Avto je zanašalo sem ter tja. Nisem pa vozil online. No sem tudi jaz nainšaliral in seveda glej ga zlomka kakšno tresenje . No sem šel ven še 1x naložil progo in tresenje je izginilo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Ja Yelo to glede SC je običajno.. en avto je pač mišljen kot SC, tako da to ni problem. A imate probleme tudi na ostalih progah? Dajte dones zvečer pridt na server v čimvečjem številu, da stestiramo vse, bomo probali tudi različne proge. SloRacing server bo online danes zvečer okoli 6,7 ure.. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Mislim, da je problem v lagu in podobno,... vem da ko smo vozili v soboto, je nekdo odšel s serverja in kar naenkrat se je en od minardijev vozil kot en postrani hoover craft. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Pomoje je tudi problem v laggu, samo mi je čudno ker na r2p nas je bilo 15 na dirki in ni bilo nobenih problemov. Danes bo online uradni SloRacing server pa bomo potem videli če vse deluje. Dajte tisti s temi problemi probati tudi na singleplayer in z vsemi možnimi avti, tako da bomo sigurni da ni problem v modu pač pa v samih povezavah. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Mislim da je problem v teh naših domačih serverjih. Na r2p nisem opazu nikoli teh težav, vsaj kar sem jaz vozu. Dvomim da bi bil skin pack, ne vem kako bi sploh lahko vplivalo na to. Glede garaž: Ja Yelo, eni so zunaj, ker je tako naštimano, da ma vsaka ekipa svoj grup boksov in zgleda da je premalo garaž na tej progi. Seveda to ne bo vplivalo na postanke, kjer bi mogla vsaj vsaka ekipa met svoj box (kolkor sem testiral). Tudi na štartu ne bi smel bit problem ker mislim da ma proga glih 26 grid spots. Link to post
Kunčič 43 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Včeraj sem jaz probal singleplayer in mi je to delalo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 22, 2010 Avtor Share Napisano November 22, 2010 Kakšne imate pa kaj računalnike? Dajte si pod upgrades naštimati digitalni števec, ker je manj zahteven in se tudi fpsji dvignejo. Link to post
sennas 1 040 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Ja, zberte digitalni števec (več fps) pod upgrades in mejte tisto +fullproc na bližnjici od rfactorja, kar sem opisal v temi o Abu Dhabiju (bolj na koncu). Link to post
Yelo 36 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 No jaz osebno za enkrat teh problemov nimam. Gledam pa ostale,ki jih to matra. Je pa res možno tudi to,da je temu kriv odhod iz serverja ali obratno saj so se podobne stvari dogajale že pri večih modih. Samo ne vem kako pri nekaterih tudi na singlu to dela. Bo treba še ostale proge stestirat pa se bo pol videlo! Link to post
Mateusss 13 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Dajte dones zvečer pridt na server v čimvečjem številu, da stestiramo vse, bomo probali tudi različne proge. SloRacing server bo online danes zvečer okoli 6,7 ure.. Pridem okoli sedme ali malo čez... Ajde še ostali, da stestiramo :wink: Link to post
Oxy 11 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 no sem probal zaj se 1x im kako grem iz boksov se vse zacne migat. Sem pa dal gor pack 3in 1 ali mora bit pše kaj drugega zraven? Link to post
Recommended Posts