Skoči na vsebino

I: Groupbuy: Sedeži

_Dejan_

Recommended Posts

• Odgovori 45
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Lej meni ni problem naročiti še 1x če se vas nabere dovolj...

Vendar, ker sam ne bom mel nič od tega bo cena 5€ na komad dražja, da imam vsaj za 2 pira :)

Min. naročilo je 1 par sedežev ob predhodnem plačilu na TRR, ki se ga bo dobilo preko ZS skupaj z ostalimi podatki...

Bi pa bilo dobro da se počaka na prvo pošiljko, da malo bolj v detaile poslikam sedež in objavim tukaj ...

@play: Kolikor vem ti dobiš playseat in bi načeloma lahko naredili kopijo, oz. ga ti v detaile poslikaš(mogoče napišeš še kakšne mere) in objaviš na forumu in si lahko potem sami naredimo približek :D

@play: Kolikor vem ti dobiš playseat in bi načeloma lahko naredili kopijo, oz. ga ti v detaile poslikaš(mogoče napišeš še kakšne mere) in objaviš na forumu in si lahko potem sami naredimo približek :D

S tem pa bi bil ob lasten zaslužek, ne vem če bi js to nardil če bi imel svoje podjetje. [smoke]

S tem pa bi bil ob lasten zaslužek, ne vem če bi js to nardil če bi imel svoje podjetje. [smoke]

Se pa motiš :P , kot sm rekel za set da je drag 450e ,meni osebno je, lahk rečem da je ful lep, je pa kr cena, pride sicer 405e,pa dostava, ostane max 10e..,tukej pa je cena zica recimo 80e vse ostalo je material,barva in znanje, mogoče max še 50e gor, pa imaš set za max 150e, če bi bil lep ga prodaš za 200e komot,ker pač nima doma vsak delavnice,švasaparati in volje.

Se pa motiš :P , kot sm rekel za set da je drag 450e ,meni osebno je, lahk rečem da je ful lep, je pa kr cena, pride sicer 405e,pa dostava, ostane max 10e..,tukej pa je cena zica recimo 80e vse ostalo je material,barva in znanje, mogoče max še 50e gor, pa imaš set za max 150e, če bi bil lep ga prodaš za 200e komot,ker pač nima doma vsak delavnice,švasaparati in volje.

Ravno v tem je fora. Pač nekateri nimajo doma orodja, da si ga izdelajo sami, 400€+ pa jim je preveč za en kup železa in sedež :) Tako da načeloma če imaš orodje, čas in voljo bi lahko naredil nekakšno kopijo in jo prodajal ceneje mislim da bi od tega imel več koristi in dobička, kot pa da bi prodajal samo originale :D

Načeloma bi se lahko izmislil ime kot je npr slo-racing seat vendar bi bilo dobro da ni čista kopija playseata, da te nemorejo težiti...

Ravno v tem je fora. Pač nekateri nimajo doma orodja, da si ga izdelajo sami, 400€+ pa jim je preveč za en kup železa in sedež :) Tako da načeloma če imaš orodje, čas in voljo bi lahko naredil nekakšno kopijo in jo prodajal ceneje mislim da bi od tega imel več koristi in dobička, kot pa da bi prodajal samo originale :D

Načeloma bi se lahko izmislil ime kot je npr slo-racing seat vendar bi bilo dobro da ni čista kopija playseata, da te nemorejo težiti...

Po pravici od seta org dam v žep 39e brez mojga benza in živcev,če bi ga sami naredili, garantiram da bi bil 10x bolj funkcionalen,edin pač logota od seta neb blo gor,lahk bi še dobil ceneje Sparco zice org,sm bi bila zadeva spet predraga.

Drugače pa doma imam svoj set totalno nastavljiv ni huda oblika je funkcionalen za vse igralce,zelo močan,pa ne vem če je blo takrat železje močno 40e,tako da org et pleh je bol tako,pa vseen eni dajo na lepoto,eni na to, tako je,rabili bi edin enga dobrega pleharja,pa vseen spet bo zadevo podražilo,če bi bli seti po 250e bi se prodajali,garantiram!

evo da povem koliko je prisel moj playseat

zelezje 10e

barva 3e

vijaki sploh ni omembe vredno

sedez tam okoli 120e(je pac malo kvalitetnejsi)

elektrode par centov(itak jih imam vedno doma)

svasanja cca 30 min mojega dela

sumasumarov je to okoli 140e [krniki]

s tem da je popolnoma nastavljiv v vse smeri(volan, sedez, stopalke, monitor)

Tut mene zanima kako izgleda mogoče dobim kakšno idejo kako bom jaz naredil(To bodo pomoje še smehi ker nikoli nisem švasal :D )

K so večje stvari ni sile švasat, večina domačih so pa dobri,stabilni,sm lepi niso tako, pa vseen v žep 300e [ok]

[krniki]

funkcionalnost je pomembna ne lepota

Jah če imaš to nekje v posebni sobi in ni nikomur na ogled :) Če pa imaš v kakšnem dnevnem prostoru pa mora biti malo estetsko narejeno :)

Tako kot ima zokid bi bilo naj enostavnejše za nardit, vendar mi ni najbolj estetsko narejeno ... :) In pa zadeva mora biti kolikor toliko mobilna da jo lahko postavim na sredino sobe kadar želim igrati in pospravim v kot ko preneham ...

Jah če imaš to nekje v posebni sobi in ni nikomur na ogled :) Če pa imaš v kakšnem dnevnem prostoru pa mora biti malo estetsko narejeno :)

Tako kot ima zokid bi bilo naj enostavnejše za nardit, vendar mi ni najbolj estetsko narejeno ... :) In pa zadeva mora biti kolikor toliko mobilna da jo lahko postavim na sredino sobe kadar želim igrati in pospravim v kot ko preneham ...

Čakamo na tvojga, heee [it]