Skoči na vsebino

I: Groupbuy: Sedeži

_Dejan_

Recommended Posts

Pozdravljeni,

Ker si želim narediti svoj "playseat" sem začel malo iskat primerne sedeže in našel naslednje dva:

1.) Prepogljivi New York (1xleft+1xright) from FK. Cena za par je 120€ + cca. 15-20€ poštnine:

fkrse010021.jpg

2.)NE prepogljivi San Francisco (1xleft+1xright) from FK. Cena za par 97€ + cca. 15-20€ poštnine:

fkrse010161.jpg

V četrtek ali petek imam namen naročiti en sedež iz prve variante, v primeru pa da še koga zanima pa se mi lahko pridruži in vzameva skupaj(Lahko jaz vzamem desnega), ali celo več kompletov...

Načeloma lahko naročim zraven če kdo rabi kaj drugega in imajo na tej strani: LINK

• Odgovori 45
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

_Dejan_ jst sm za, se pravi da plačava vsak 70eur?

Ja tako je. Opcija poštnine je DPD ali DHL v obeh primerih pride poštnina za 1 kit 15€. Tako da če naročiva 1 kit je končna cena 135€ kar znese 67,5€ na vsakega.

1.)_Dejan_ - 1kom. x FK New York (Desni sedež)

2.)PEK - 1kom. x FK New York (Levi sedež)

PEK če želiš lahko vzameš tudi desnega, kolikor vem je razlika samo v tem na kateri strani ima nastavitev pregiba in ročko za preklop tako da je meni vseeno...

Do četrtka počakam če se najdeta še 2 kandidata, drugače v četrtek okoli 11-12h naročim...

Cena poštnine v primeru nakupa dveh kitov je naslednja:

DPD 29.98 EUR

DHL 23.98 EUR

Sm ti sedeži, sicer ok men so spodnji res hudi, skor enakega imam sam, so tako poceni, pa carine ne bo?, ker v Slo ga ni spod 90 do 110e!

Meni osebno za home playseat so mi zgornji(prvi) boljši ker so prepogljivi in je lažje playseat kam pospraviti, ker ne bo stalno na sredini spalnice... :)

Carine ne bo, ker je iz UK(Velika Britanija)...

V slo prepogljivega ne dobiš za 90-110€ vsaj kolikor sem jaz iskal, navadni pa so za tak denar ja. Je pa res da brez zaslužka jih nihče ne bo prodajal. Razen jaz tukaj in samo ta nakup, ker želim čim ceneje priti skozi z nakupom... Mogoče če bom kdaj kasneje kupoval kakšne za v avto(Malo boljše) se bo lahko kdo pridružil ponovnemu nakupu...

Časa je do jutri do cca. 12h če se še kdo odloči...

@PEK: Sedeža sta oba iste višine in je na sliki verjetno kriva postavitev ali pa je narejena iz dveh slik(Levi in desni posebej slikana in nato združena skupaj)...

pol je men vseeno katerga dobim. :) Ti sam naroč dele do 12h da bojo že dons poslal hehehe :P Komi čakam da ga dobim. Monzo bom ze v tem špilu, pa če ga morm na gajbo pera postavt. [smoke]

pol je men vseeno katerga dobim. :) Ti sam naroč dele do 12h da bojo že dons poslal hehehe :P Komi čakam da ga dobim. Monzo bom ze v tem špilu, pa če ga morm na gajbo pera postavt. [smoke]

Bom naročil ob 12h. Edino za poštnino ne vem katero naj izberem: DPD ali DHL. Za DPD vem da iz francije ali španije potuje paket 3dni. DHL iz nemčije pa rabi pravtako 3 dni...

Evo sedeža sta naročena. Ker ob 12h nisem mogel izvesti nakupa(stran ni hotela narediti checkout-a) sem sedaj poizkusil ponovno in uspešno kupil sedeža...

PEK: Ko prispejo(Oz kakšen dan prej) ti pošljem ZS in se bova zmenila za prevzem...