mAxL 1 106 Napisano October 2, 2008 Avtor Share Napisano October 2, 2008 Pure(demo) Da neboste skoz sm na pistah drkal Download Citiraj Link to post
Guest Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 Simbin dela na nekem novem projektu...zaenkrat se še ve prav ničesar, baje pa že majo zakupljenih par licenc za dirkanje(visokih tekmovanj). Naj bi bili pa presenečeni prav vsi dirkači, ko se zve kaj bo Ker je F1, GTR, WTCC in STCC že bilo pri njih ali pa je že sasedeno.....bi lahko bil tudi BTCC....al pa WRC Citiraj Link to post
igi 51 Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 Pure(demo) Da neboste skoz sm na pistah drkal Download demo 1.6giga Da vidmo če je za kaj Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano October 26, 2008 Share Napisano October 26, 2008 Rajš v real, kuker v Pure.... Včir igral pri enmu.... Jaz je nebom inštaliral sebi, ker nevem če bo delala.... Samo sem slišal od enega, da veliko časa nalalga Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 8, 2008 Share Napisano November 8, 2008 a je kdo igral MotoGP 08?? zdej sm jo dau iz neta, in ko pelem gre motor fuuuuul počas! 125, 250 in MotoGP grejo počas. komej 100km/h dobim, ampak res komej. in to po parih krogih, k grem vse ovinke na polno....a kdo ve kaj je narobe tuki? :? Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Igre same ne poznam, ker sem jo šele dobil. Imam pa sledeč pereč problem, naložim igro, pa mi javi nekaj od windowsov, a bi moral imeti starejšo verzijo, sedaj imam xp, slučajno kdo ve (Bonča ti bi kr moral vedeti?Hvala) No post pa je mišljen za spoznavanje odlične starejše igre! Še par videov od samega špila: http://www.youtube.com/watch?v=uwrCeH3Lkb8 Nurburgring Lotus 49 HOTLAP Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Hmm, ja vem ja. Moreš imeti pač nekaj patchev. Največ boš našel na rsc forumu. Preberi si malo, dobiš vse. Se spalča, špil rula. Samo je potrebno veliiiko vaje, dosti več kot za simbinove "simulacije" CPU patch, patch v1.2 in Direct 3d patch (rabiš vse) Pa poglej katero jezikovno verzijo špila imaš, pomoje je uk. To potem tudi zdownloadaj, ok? 1.2 http://www.bhmotorsports.com/GPL/downloads/614 Drugo dobiš na RSC forumu. Lepše skine avtov, prog, in pa fajn si je instalirat (samo pomoje je potrebno zagnati preden inštaliraš sam špil) GPL Installer. Ti naredi vse sam. Malo se moreš poigrati z vsem skupaj, bo kr trajalo, preden boš imel vse porihtano. Jaz sem si inštaliral novo progo Targa Florio in sem si nujno moral inštalirati GEM+ programček, ki ti dovoli imeti proge daljše od 25km (original špil dovoli samo do te razdalje) Targa je pa dolga 74 km Resno - sem beta tester, zato jo imam, drugače še ni zunaj uradno (rekordni čas kroga in WR je mojih 34min 19 sek). Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Matja če ti kej pomaga, enako bi Gp2 noče delati?Oba original! aha bi znalo biti tole vzrok: http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=331033 Ko pa gledam malo filmčke, je pa špil čista norija! ps: sej težavo imam samo to, ker nepoznam dobr Angleščine in sm debelo gledam! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Boš moral malo bolj natančno opisati problem ali napako, ki to javi. Nevem na pamet. Vse se pa da rešiti - moreš razumeti, da je špil star, in za današnje sisteme dokaj neprimeren. Meni uglavnem laufa vse (ampak jaz imam kr kopijo celega GPL direktorija na dvd-ju, tako da ob formataciji diska kar skopiram, pa dela). Povej, pa rešimo proglem, ampak bodi dosleden, ok? Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Bom ti danes ali ju3 vse napisal, kaj naredim in kaj je, ter ti javim, hvala fino! :mrgreen: Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 A ti maš PlayGame nick na Jokerju hudo, kako ti je pa drugače ime, sorry sem pozabil ? Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 A ti maš PlayGame nick na Jokerju hudo, kako ti je pa drugače ime, sorry sem pozabil ? zakaj? playgame-play, Damjan Šimenc, drgač pa www.playgame.biz Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 13, 2008 Share Napisano November 13, 2008 Bonča dj ti tist kar maš na DVDju zararaj pa razpošlji naokol. Brez tiste proge, ker je še beta in ni za javnost. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 14, 2008 Share Napisano November 14, 2008 In Damjan, ti je uspelo kaj? Če ti ni, potem vsaj napiši kaj je problem, oziroma kaj ti napiše v napaki. Dobesedno. Čakam Citiraj Link to post
Recommended Posts