Grebenc Gašper 193 Napisano June 3, 2017 Share Napisano June 3, 2017 Huh. Nekoč upam da se bom res udeležil česa takega Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 3, 2017 Share Napisano June 3, 2017 jaz sem imel veliko željo za 24h Le Mansa v iracingu lani, kupil progo in avto pa potem ni bilo ljudi... vidim pa da je to naslednji vikend kar je skoraj prehitro. potem bo pa prevroče... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 3, 2017 Share Napisano June 3, 2017 Če boste v IR kakšno odpeljal me lahko štejete zraven, sam tole naslednji teden ne morem. Bo ziher še kakšna. V AC mislim da za enkrat kaj takega ni možno,če sploh kdaj bo... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 4, 2017 Share Napisano June 4, 2017 Pravkar poteka 24h dirka na šlajfi v Assetto Corsa. Od kje vam info, da to ni možno v AC? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 4, 2017 Share Napisano June 4, 2017 (urejeno) Sem videl tale stream včeraj, samo mi ni bilo jasno kako naredijo zamenjavo voznikov. Edit : Našel, samo če je to edina varianta potem lahko skoraj rečem da ni možno http://www.schwarzbierbude.de/component/option,com_fireboard/Itemid,99/func,view/id,26807/catid,112/limit,25/limitstart,0/lang,de/ Uredil June 4, 2017 - edgeslo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 4, 2017 Share Napisano June 4, 2017 Ta informacija je stara: "7 Months, 3 Weeks ago" Driver swaps so (naj bi bili - sprobal še nisem) možni od posodobitve 1.13 naprej. Problem je v tem, da ko narediš driverswap, se v bistvu hkrati naredi tudi car swap - kar pomeni, da če tvoj predhodnik razsuje avto, dobiš ti novega. To naj bi bilo rešeno v prihodnjih verzijah. Prav tako je setup per driver in ne per car, kar tudi ni ravno realistično. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 4, 2017 Share Napisano June 4, 2017 (urejeno) Pa verjetno je tale šlajfa kje na finskem, ko ni noči. Ampak OK. Začenja se tudi v AC, v rf2 in IR je že preverjeno možno. Opcije torej so. Če bi kdo šel v projekt, naj ma kontaktira na ZS. Saj kako 12h bi še mi pozimi lahko sfurali. Npr. 7 ekip prvenstva pa še kaki Core gostje, pa je. No ja, če bi bil interes. Verjetno ni realno.... Uredil June 4, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Recommended Posts