Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

lahko sm ĹĄe neki dodam, pa vrjemte da je res, eni iamte pc-je Ĺže od otriĹĄtva ali paÄ ne, vrjemte da eni vozimo wttc prvo svojo igro na pc, Äe bi bil tole nek Gran turismo 4 bi blo men vseeno,ker ĹĄpil Ĺžgem Ĺže 3leta+ od serije 1,2,3,4 itd,sm tle je keÄ eni ĹĄe neznamo se uÄimo, enim ej vseen ker nekak obvladajo+za nastavitve jim en dela deĹžava...

jaz Äist po pravici povem, da avto lepo zase naĹĄtimam,rabim povpreÄje nekje vsaj 1h na dan voĹžnje, pa Äe mi kdo vrjame ali ne, kvalifikacije mi grejo solidno dobr, dirke pa Ĺžal ne.....moje mnenje!!

No, sem raje zbrisal mal našga khm... da se ne bomo preveč razvneli.

Dejstvo pa je, da jaz in maxl se do sedaj še niti za eno dirko nisva uspela usest, odpeljat en par krogov in nato odločit o vremenu že en teden prej, tako da ta opcija niti ni preveč izvedljiva. Ker pa je več kot očitno treba dobit nek kompromis sem za b. ali d., torej se zmenimo za četrtek? :)

js sem drugače za A, ampak v skrajnem primeru bi blo vredu tut D - sreda.

Vsaj za nas, nevešče voznike, da se malce pripravimo, k smo itak ven iz konkurence :blush:

Kdaj pa?

Btw, imam še vprašanje. A je dovoljeno takole zvozit ta 2 ovinka. Sam špil te včasih opozori, da si sekal progo, včasih te ne. Zdej pa nisem siguren pa bom kar vas vprašal. Spodej so pa slikce.

ps4.jpg

ps5.jpg

Sem prebral report. Ja...sem predhodno konÄal, ker sem kmal popizdil, ker me je nekdo dvakrat zrinil s ceste, takoj ko sem priĹĄel do njega. Tukaj so pa kazni samo opozorila in mogoÄe 5kg, kar se mi pa zdi malce premalo glede na uniÄeno dirko.

BTW: Ĺ tartal sem iz 11 mesta kar pa ni tako slabo.

Ma js sm tut popizdu drugo dirko. Ĺ tartal s 13. mesta, priĹĄel po dveh ovinkih do 12. Potem sem se pa dotaknu malenkost ene alfice pri izhodu iz ovinka in mi je zadek malenkost zaneslo in ko sem se Ĺže skoraj popravil me je nekdo od zadaj nabasal in me je obrnilo 2x. Pol sm pa vozu nekje zadi skos, dokler me ni vrglo s serverja.

A so kje replayi? Js mam neke težave pa mi jih shrani samo 15 sekund začetka...

Aha, potem igra odloča o tem kok lahko sekamo in kok ne. Sem spregledal pol tisto odločitev. Sorry.

Amm a tisti PB časi so na practise al Time Attack? Js mam na TA 1.23.400 na practise pa na žalost ne gre tok hitr.

Napisali bi kaj pod obravnave :)

Ma nisem napisal, ker nism vedu kok se bo upoštevalo to, da sm js enga malenkost ruknu, niti nism mel replaya, da bi si točno pogledal kaj se je zgodilo... Sploh je bla pa druga dirka razveljavljena, tko da nima smisla.

Kdaj drugič...

A so kje replayi?

Upam, da si dobil na mail :wink:

EDIT: Sem dobil, hvala. Zdj sm neki zrihtal, tko da tut moji replayi delajo. Sem si ĹĄel pogledat potem drugo dirko in sm ugotovu kaj je bil vzrok za to da sva oba s Killer_Bjem ĹĄla s proge.

Tisto z alfico je moralo bit nekje drugje. Tuki se je na Killer_B nekdo naslonil in je precej upočasnil. Ko sem še jaz pobremzal pa je od zadej P Makselj priletel, mene porinu v Killer_Bja in sva se oba zavrtela, vsak na svojo stran proge.

Better luck next week I guess :roll:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...