B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 ja, sej to vem. In practice tut vozim vedno 4 ali pet krogov. Pa mi nikol ne rata tazga cajta dobit. Pa ĹĄe neki - ko smo zanÄ mel tisto trening dirko. Full so mi slabo prijele bremze, velik prej sm moral zaÄet Ĺže. Setup je bil pravi loadan... Äe grem v practice pa avto napolnim z bencinom do polnega, se mi malce pozna, a ne toliko kot zadnjiÄ v dirki. A je moĹžno, da sem bil kej obteĹžen al zakaj bi mi tok slabo bremzalo... Link to post
Killer_B 87 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Bremze prav tako kot gume tudi rabijo nekaj Äasa da pridejo na optimalno temperaturo. Vsaj zdi se mi. Link to post
Speedboy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Mene na žalost ne bo to nedeljo na dirki,me ni doma...tako da vam želim veliko sreče in čim manj trkov... :wink: Link to post
McBajs 8 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Mene na žalost ne bo to nedeljo na dirki,me ni doma...tako da vam želim veliko sreče in čim manj trkov... :wink: Škoda... Link to post
bremzy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 tistga fastmarcusa je treba skenslat Link to post
KRUH 5 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Zdej bo furu PEK-Glavač ali nebo??? :?: Link to post
play 502 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 tistga fastmarcusa je treba skenslat je on sploh slovenc, ker sm ga Ĺže parkrta vidu v drugih sobah, pa dost dobr vozi, ne vem? Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 tistga fastmarcusa je treba skenslat pove se mu kako se vozi, in Äe ne upoĹĄteva,.. se ga skensla... vsi vemo da to ni destruction derbi kaj ĹĄele kak need for speed... sicer ne vem kaj ste meli, mam pa namen pogledat replay... dirka more bit fer, in zaletavanje vsekakor ni fer, vsak ve koliko je zmoĹžen in kdaj mora bremzat da lahko pride Äez ovinek Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Killer_B, to vem. Te probleme sm mel skoz celo dirko, ne sam na zaÄetku. P.S.: js sm se drugaÄ pr maxlu prijavu pa bom tut vozu. nimam pa ĹĄe sovoznika. tko da - Äe kdo voz chevyja, sva lahk skup Da ne bo dolgcajt Pa da ne bom samo js jezen, zarad moje slabe voĹžnje Link to post
cupo23 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 mo uspelo mi je krozit pod 1.50.00. zdaj se vrtim na 1.49.441 upam da rata tudi na dirki vozit tako Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 tistga fastmarcusa je treba skenslat sicer ne vem kaj ste meli, mam pa namen pogledat replay... ajajajjj se vidi da pob ĹĄe ni odvozil veliko pravih dirk, ker Ĺželi vse nadoknadit takoj v nasljednjem ovinku... predvsem pa s silo pa ĹĄe nekaj, da se mi kdo tako naserje v ĹĄikano kot se je recimo on tomaĹžiÄu ali pa dekleva playu v drugem levem ovinku za sheivlak ovinkom, bo sledila pritoĹžba da krivemu jasno ne bo kje je doma... ĹĄe enkrat prehiti tako da se ne bomo zaletavali, ali pa ostani ZADAJ!!!!.... ne se silit tja kamor cel avto ne paĹĄe... vaja dela mojstra... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 18, 2008 Avtor Share Napisano January 18, 2008 Jah...fastmarcus bo pač kickan...sm more bit slovenc....če ne nebi vedu vstopnega gesla :? Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 itak veĹĄ kdo je prijavljeni in kdo ne... in tko al tko moramo imeti VSI pravo ime in priimek in ne vzdevka... tako da se takoj vidi kdo je in kdo ni prijavljen... T-2 and counting Link to post
Speedboy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Jst bom sam to povedu...palca ima dva konca,tist k mene,jst njega...sorry Link to post
bremzy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Jst bom sam to povedu...palca ima dva konca,tist k mene,jst njega...sorry SI MOGOÄE KDAJ PREMISLU, DA KDAJ GRE PA TUD ZA NAPAKO UNGA IN TE NI HOTU. Link to post
Recommended Posts