Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

...practise pa kvalifikacijah mi je uspelo konstantno delat Äase 1.50.xxx, med dirko pa sploh ne vem, Äe sem priĹĄel pod 1.53.xxx pa stokrat sm ĹĄel s proge. full slabĹĄ so mi zavore delale, k da bi mel kakĹĄen Äuden setup...

veÄ bencina > teĹžji avto > slabĹĄi pospeĹĄki > dealjĹĄa zaviralna pot > veÄja obraba gum > slabĹĄi Äasi

tko nekak to gre

:D

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Ma sej je cool,sem se že navadu,že prvo dirko,obe dirki,sem bil nabasan v prvem krogu...ta je pa itak bila tko...za trening...drugače imam pa full probleme z nastavitvami,tukaj nisem ravno uspešen,avto mi drsi za popizdit,drugo dirko komaj da sem prišel do konca...je bila pa huda borba...Ma!-a si bil ti prvi drugo dirko?

Ma sej je cool,sem se Ĺže navadu,Ĺže prvo dirko,obe dirki,sem bil nabasan v prvem krogu...ta je pa itak bila tko...za trening...drugaÄe imam pa full probleme z nastavitvami,tukaj nisem ravno uspeĹĄen,avto mi drsi za popizdit,drugo dirko komaj da sem priĹĄel do konca...je bila pa huda borba...Ma!-a si bil ti prvi drugo dirko?

si mel ti BMW-ja, pa ga kr lepo olupil....

ok niti sam ne vozim res lepo, kdaj pa kdaj mi kej zelo uide, se vsem opraviÄujem,sm nobenega pa res noÄm zanalaĹĄÄ,raj jaz odeltim...

sm res eni pa ok, Äe odletiĹĄ iz ceste, sm dejte pol ko greste nazaj, ni lepo da kr zapeljete, sm mal poglejte,men se najbolj zafrĹžmaga,ker sm itak slab, pol en model odleti, vem da je jezn, a nato tako zavije nazaj na cesto, kot da njemu niÄ meni niÄ,sm tle ĹĄe mal mirkejte, Äe le lahko...

včasih je težko pogledat ... v vzvratnem ne vidiš, v stranskih ne vidiš in je kriza pol ... zapeleš na progo, kar je pa je :) ponavad dobiš kakšen turbo pospešek na hitro :D Itak pa sem bil skos zadnji in ko sem s ceste zletu nisem nobenga oviral pri vključevanju nazaj :oops:

:D jst sm ga olupu

haa sm te gledal,kako si se matral, mal off nabijam, ja sm ta damage na 100% je pa res lovski, dvomm da na dirki od 20kom, pride na cilj ene 15kom, pomoje max polovica 10kom, je pa keÄ da bi pomoje vsi zelo zelo pazili na svoje bolide, Äe bi blo 100% v igri, pa vseeno ni moj post miĹĄljen,kot da bi bilo 100%, zase raje vidim d aje 80%.

.Ma!-a si bil ti prvi drugo dirko?

ja. v pravi mi nekak ni ĹĄlo, mal ste bli agresivni, mal sm sam zajebu, pa sm bil takoj zadnji, in se potem prebijal do 6mesta celih 8krogov, Äe bi bil ĹĄe en krog bi bil pa celo 5 (glede na to, da sm nadoknadu skor 8sec zaostanka glede na petega)

moj volan (momo) ima 6tipk,

3od teh imam za poglede okrog mene (nazaj, levo in desno)

Äe pritisneĹĄ kombinacijo nazaj+levo se ti prikaĹže stranski pogled nazaj desno itd,.. tako da lahko kljub izletu preverim Äe je kdo za mano,

pa ĹĄe nekaj, mislim da vsi vozite tako, da imate napisano statistiko (kater krog, Äas, pozicija, zaostanek do ostalih) in lahko brez problema pogledate ko se vraÄate na progo (Äe niste 110 % prepriÄani da lahko varno zapelete na progo) koliko je zaostanek do tistega za vami, in Äe je zelo majhen ga paÄ pustite mimo in se varno vkljuÄite na progo, vsi vemo kje je idealna linija proge in se jo veÄina tudi dokaj drĹži, tako da, ko kdo odleti iz proge, naj bo ĹĄe posebej previdn ko vstopa iz peska/trave dirket na idealno linijo...

sicer pa... vaja dela mojstra in po koncu sezone boste Ĺže vsi stari maÄki :D

hehe

kar se pa tiÄe poĹĄkodb pa mislim da je Ĺže tako dovolj teĹžko svoj avto obvladovat v guĹžvi in glede na to da ĹĄtevilo tekem, ki ste jih odvozili ni blazno veliko (manj kot 100 sigurno) mislim da bo potrebna dodatna pazljivost in trening da manj gledamo tistega pred sabo kdaj bo prtisnu bremzo (in da jo bomo potem ĹĄe mi > to je Äist prepozno) in bolj, kako smo dejansko sposobni peljat krog (kot da nebi bilo tistega pred nami), vendar pod pogojem da pred nami ni nekdo, ki "nebi sledil" naĹĄemu tempu...

torej, prehiti previdno brez butanja ALI PA OSTANI ZADAJ!!!!

je res da je naÄin drugaÄen kot v recimo F1 ampak ĹĄe vedno to ni Boxanje

gl & HF

Ja to je res...in te moram pohvalit,da si ga dobro pulil...ti nisem mogu sledit,avto se ti drĹži kot klop,sploh ti nisem mogu prit zdraven.

morm ĹĄe potrenirat, 1+ sec mi ĹĄe manjka, pa ĹĄe ne vem kje jo naj ukradem...

ampak ni Äasa,.. tak da.. bo Ĺže moglo bit za nasledn tedn :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...