JeZn 120 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Vončina pojasni "dober server" Ta server je pa full hud, mam drugi cajt celo Link to post
JeZn 120 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Ve kdo kako to rešiti :? Oziroma kje je problem....ko jih več postavi na eno mesto? Maksel od kje je ta slika, ker tu sta dve Deklevovi Alfi, jst Zandtvoorta pa sploh nism štartu, razen enega kroga na treningu. Se je pa meni isto zgodilo v Braziliji. :? Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 13, 2008 Avtor Share Napisano January 13, 2008 Iz štarta prve dirke je...lohk da je nekdo drug uzev tvoj avto Link to post
bremzy 0 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Hmm.. ja nagajalo neki :cry: Za drugega ko sm postavu je pa uredu delal zdej pa nevem :? Link to post
play 502 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 ta zdej je dobr delal, in prva dirka je bla dobra(neuradna dirka), kaj ste se 3je s Sejati dajali, druga dirka pa tudi, ma prvo sm sm na cilni prehitr v prvo dal..pa,pa...maĹĄinka...,kaj men dela ta proga probleme,pa taku mi je zanimiva,dobra...ah :wink: Link to post
igi 51 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 dobra akcija, zanimiva proga. Prvo dirko sem iz neznanega razloga štartal z zadnjega mesta (na qual. 3. alpa 4.) druga dirka v redu, dokler mi ni ven vrglo. 25kil obtežitve se pa tud ni tok poznalo Link to post
Tomazic S. 0 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Glede serverja, je bla pri meni sama dirka vredu, je pa neki med qual hecalo... in pol, sej vem da se ne spodob, ampak...FASTMARCUS: ti si en navad debil, kreten, idijot...bedak, use slabo :? razumem, da enkrat zajebes tocko bremzanja, da da me butnes...sam trikrat na cist isto finto u istem ovink?! nevem...si treniral na singlu, pa se ti je fest zdelo tko prehitevat al kaj...jaoooo! tko se pa ze dolg casa nism ujezu na ... ahhh! Ce bi blo pomoje, ti nimas kej iskat u tej ligi!! Link to post
Mai 134 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 sorry dekleva nism namenoma... prehitr sma pridrvela, pa sm se prepozno vn umaknu... mi je zelo Ĺžal... wont happen again dobr ste se pelali fantje... bo ĹĄe pestro nasledn tedn Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 13, 2008 Avtor Share Napisano January 13, 2008 Sej drugič bo "kickan" iz serverja...zaradi imena... Link to post
Mai 134 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 ta zmeda se je naredila zaradi rolling ĹĄtarta... in to bi se tudi naredilo v braziliji Äe bi ĹĄtartali rolling ĹĄe sreÄa lahko se pa zgodi da 2 ĹĄtartata iz 1 mesta, Äe morda kdo ne postavi Äasa, ali pa se ni joinal v practise delu dirke... v braziliji je bila pa alfa na prvem mestu ob glavacem... a mogoÄe na googlu kej piĹĄe? Link to post
bremzy 0 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Za kualifikacije cist moja napaka spet :cry: Danes sem 2x svinsko zajebal se oproĹĄÄam :? PrviÄ z rolling startom, da je potem vsem nagajalo. DrugiÄ sm pa v steamu govoru pa sm 2x naprej kliknu ponesreÄ da je ĹĄlo iz kualifikacij na race 2, nato sem pa ĹĄe enkrat mogu dat Äez kualifikacije in pol dirka ĹĄe enkrat SE OPROĹ ÄAM Link to post
Killer_B 87 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 Men so bili dirki vĹĄeÄ. Zanima me, kako je kaj s kaznovanjem, Äe te nekdo nabije od zadaj (brez grdih misli Meni se je to zgodilo na vsaki dirki na zaÄetku in mi s tem pobralo vsa mesta. Po mojem mnenju bi bilo potrebno take dirkaÄe diskvalificirat. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 13, 2008 Avtor Share Napisano January 13, 2008 http://www.slo-racing.com/forum/viewtopic.php?t=94 Vpišeš dogodek tle notr...in komisija pregleda sporen dogodek in temu primerno ukrepa.... P.S. To ni bla zdaj uradna dirka....tko da ne pisat Link to post
obes 0 Napisano January 14, 2008 Share Napisano January 14, 2008 HE HE HE... Mene je cel popoldan jebal windows... tako da sem se Ĺže udal da spustim dirko... :cry: Zdaj upam samo da dobim novga in da ga uĹĄtimam do druzga tedna!! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 14, 2008 Share Napisano January 14, 2008 hvala bogu, da je tole odpadlo, ker sm ĹĄele zdj vidu kako resniÄno zaniÄ sem. v practise pa kvalifikacijah mi je uspelo konstantno delat Äase 1.50.xxx, med dirko pa sploh ne vem, Äe sem priĹĄel pod 1.53.xxx pa stokrat sm ĹĄel s proge. full slabĹĄ so mi zavore delale, k da bi mel kakĹĄen Äuden setup... pa na prvi dirki, sem si nastavu kvalifikacijski setup tko da sm mogu it ĹĄe v bokse vmes ... jao, Äist zmeden Link to post
Recommended Posts