Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Simbin mapa je v "my documents" mapi od windowsov

Saj vem,kje "se je" nahala mapa Simbin, Kot sem že napisal sem tam vse pobrisal.

Sedaj sem že 2x zbrisal steam in igre,ampak vseeno noče zagnat.Itak moram na novo namestit windowse,pa bom potem videl kje tiči zajec.Pa tudi na Steam sem pisal.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

manjka ti nekaj exe fajlov,

poizkusi v steam

race 07, properties

in pod local files daj "verfiy integrity of game chace"

drugače pa preveri za race07 fajl, kateri ti očitno manjka

spodaj je spisek mojih fajlov (nekaj jih imam itak več kot ti že zaradi MotecAdd)

capture.jpg

aha, no, zdj jih je malo več.

poiszkusi se snet iz micro$oftove strani najnovejši directX ter gonilnike za svojo grafično kartico iz temu primerne in aktualizirane strani (nvidia.com ali amd.com)

takisto sem imel sam težave,

če se ne motim, sem jih rešil z inštalacijo directX-a in novih driverjev za grafično,

pognal igro z zelo nizko resolucijo (preveri več različnih, da najdeš "pravo")

in sedaj mi nekako dela, čeprav imam težave še vedno s tem, da ne morem

MotecAdda imeti na primarnem ekranu. ampak to je že druga zgodba, ki pa nima

nikakršne veze s tvojim problemom.

Naredil vse: Updejtal dx (kar sploh ne bi rabil,ampak sem vseeno),posodobil gonilnike od grafike.Pomojem mora biti nekaj drugega krivo in sicer sumim AV,ali pa je kriva kakšna sistemska napaka windowsov,ker sem prejšnjič nekaj probaval,oz.mi je na winsih že začelo primankovat sistemskega placa in sem malo počistil disk in zgleda,da sem nekaj preveč očistil,kajti,pobrišem Steam,ga na novo naložim,inštaliram RaceON in spet enako [wall]

http://www.youtube.com/watch?v=QB-KuzojvGY

http://www.youtube.com/watch?v=ERd7-6kgJd8

@silicijeva dolina: tudi meni je kakšno leto nazaj Race07 in GTR:Evo čudežno umrl. Skoz mi je javljalo da je igra trenutno nedostopna? Reinstaliral sem vsaj ene 5x, tako offline kot online verzijo, tudi Steam, pobrisal vse temp datoteke, vse datoteke v dokumentih.. Nič ni pomagalo. Par dni po tem sem si itak kupil SSD disk, oz prenaložil Win7. Potem je igra spet delovala..

Če ti postaviš server in piše ostalim da je 5000 pinga, je to zato ker imaš zaprte porte, ki se uporabljajo v Race seriji. Zato se tudi ne morejo konektat na server.

Q: What ports is needed to host RACE on the internet?

A: TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907

odpri torej te porte na routerju.

@silicijeva dolina: Odparavljanje takih težav je sitno in osebno ti rečem, da se reši 3x prej s formatiranjem in vnovičnim nalaganjem windowsov. Jaz bi v tej fazi kar tako naredil, ker ko sešteješ ure popravljanja, vidiš da bi mel že zdavnaj vse naloženo in poštimano.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...