Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

kot vidiš imaš nalepke na avtomobilih polprozorne. to popraviš tako, da v channels urediš alpha kanal podobno kot je za npr. štartne številke :)

HF

• 1 month later...

Na lepem se mi je zgodilo,da mi nobena igra od serije RACE ne deluje.Uništal in ponovna namestitev.Upam,da bo potem spet delovalo.Ima kdo z tem izkušnje oz.se je že komu to zgodilo??

Kako ne deluje, napiše kakšen error ali kaj podobnega? Malo več informacij bi potrebovali.

Tudi jaz sem mel to težavo in sem jo potem po par nasvetih support teama poštimal. Meni je pomagalo iz Steam mape pobrisat celotno race 07 mapo... ne iz aplikacije, ampak fizično npr C:\Program files(x86)\Steam\...\Race 07

Steam ima namreč nekje en pack file, kjer je igra "zapisana" in ko aplikacija vidi, da na disku ni več nič, samo razpakira na isto mesto. Modi in seti pač grejo (kar ne bi smel bit problem), igra je pa potem meni delovala naprej bp (do danes, ko sem videl da offline steam noče delat :D)

Razlog za vse skupaj zna bit kak corrupt file in tudi če na novo potegneš igro z neta, ne pomeni da bo delala (citiram strica iz supporta).

Kakorkoli, upam, da bo pomagalo :)

Tako kot je Tomaž povedal, sem tudi jaz imel probleme. Pobriši vse iz instalacijskega direktorija in iz my documents direktorija. Tam ponavadi tiči kaka poškodovana datoteka, ki ti onemogoča normalno zaganjanje igre.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...