Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Če narediš en hotlap video, ti ne vzame pravzaprav nič časa. Toliko, da odpelješ hotlap, posnameš ta hotlap, ga vržeš v Premiere in encodaš.

Če pa želiš naredit nek povzetek dirke pa se lahko zavleče. Ko sem jaz lani al predlani še mel dost časa in naredu dva al tri povzetke, sem se lotil zelo podobno kot Mark, le s to razliko, da sem jaz vnaprej pripravil komad in vse prehode in tranzicije potem priredil komadu. To potem vzame še dosti več časa. Se pa res zelo pozna, ko ene dvakrat to že delaš in če imaš seveda zmogljiv računalnik.

Za intro filmček, ki bi ga dajali pred vsak naš posnetek pa bi odsvetoval karkoli daljšega od 10 sekund pa še to se mi zdi veliko...

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Za intro filmček, ki bi ga dajali pred vsak naš posnetek pa bi odsvetoval karkoli daljšega od 10 sekund pa še to se mi zdi veliko...

Čez 10 sekund tako ne mislimo it.. :wink:

Ja itak, smo se zmenili da bo 15s res zgornja meja, kaj veliko manj bo pa bolj težko, glede na to da bomo zavzeli vsa prvenstva, ne pa da smo kot neka različna "združenja" in ima vsak nekaj svojega..

[ok]

Pa seveda za zaključek mora bit dober prehod na napis Slo Racing :D (kot v nfs-jih, ali pri F1 npr.)

Naj se torej naredi filmčk ki bo zdrlaž več kot eno sezono, torej skor za zmeri :D

• 4 months later...

jaz bi vprašal, če bi mi lahko kdo naredo Monster skin za Seata za novo sezono, ko bodo prišli ven templati, ker sploh ne znam delat z tem photoshopom pa tudi z dobenim drugim :D

• 3 weeks later...

Tema je namenjena vsem video povzetkom z dirk prvenstva WTCC v ligi SloRacing. Naredil sem jo zato, ker galerije v kateri so bili vsi filmčki ni več in ker sem imel na računalniku še vedno shranjeno vso vsebino, bi bilo škoda, če nebi ničemur koristila. Vem tudi, da že obstaja nekaj tem v katere se dodajajo video vrhunci, vendar pa bodo s to temo vsi videi skupaj in direktno pri roki brez dodatnega iskanja za ogled. Prosim, da se tukaj ne piše komentarjev - zaradi preglednosti. Če pa ste izdelali kakšen video na podano temo in ga še ni v temi pa ga lahko mirne volje dodate. [ok]

Predsezona 2007

Prizorišče št. 1: Brands Hatch – Dirka št. 1 (22.11.2007)

http://www.youtube.com/watch?v=S0BnICdxwpU

Prizorišče št. 2: Anderstop – Dirka št. 2 (29.11.2007)

http://www.youtube.com/watch?v=Qj2n9PWRI4A

Valencia – Trening dirka št. 1 & 2 (29.9.2009)

Vrhunci sezone – Estoril 1 & 2 ; Brands Hatch 1 ; Anderstop 1 & 2 (7.12.2008 ; 21.12.2008 ; 25.1.2009)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...