mm46 11 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Sem se že sam ponudu od izidu, da mi nakaže dnar, jaz mu pa naročim, tko kot sem jaz do zdej delal Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 prosli pa res ne bomo nikogar... (vsaj js ne (več)) Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 10, 2009 Share Napisano November 10, 2009 To sezono sm tak zamudo tak, da se mi ne mudi.Pa recesija je pa ni dnarja Link to post
Mai 134 Napisano November 10, 2009 Share Napisano November 10, 2009 To sezono sm tak zamudo tak, da se mi ne mudi.Pa recesija je pa ni dnarja sami izgovori so te... pm organizatorjem lahko naredi čudeže Link to post
mm46 11 Napisano November 10, 2009 Share Napisano November 10, 2009 Jaz sem se prvo sezono priključu za zadnje 3 evente Itak pa košta 5eur več kot za nas, ki smo 3/4 contenta že mel Link to post
play 502 Napisano November 22, 2009 Share Napisano November 22, 2009 McGoga, lepe, lepe pohvale! Link to post
Ale 472 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 McGoga, fajn slikce, sam zdej bi si pa že lahko dodal nDesignov skin, če maš že vse ostale... Link to post
McBajs 8 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Em, a ni prepovedano imet na zadnjem steklu Imena & priimka :?: Drgač pa fajn slikce, je zanimivo videt kolk je bilo letos več kreativnosti pri izdelavi skinov Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 McGoga, fajn slikce, sam zdej bi si pa že lahko dodal nDesignov skin, če maš že vse ostale... Js mam že od samga začetka vaše skine notr ... Sam na tej dirki mi jih pa ni prikazalo. Ste delali kakšne spremembe? Link to post
Ale 472 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Nop...pa ti? Če imate inštaliran zadnji skin pack, bi moralo delat. Pri McGogi sem to opazil že pri slikah s 1. dirke. :? Link to post
Mai 134 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 McGoga, fajn slikce, sam zdej bi si pa že lahko dodal nDesignov skin, če maš že vse ostale... Js mam že od samga začetka vaše skine notr ... Sam na tej dirki mi jih pa ni prikazalo. Ste delali kakšne spremembe? nism nč spreminjal in so mi delali skini v redu. edino ena honda (od Retelja) mislim da mi ni delala... Link to post
mm46 11 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Meni so delali vsi razn Retelja Murn mimo mene Jaz mimo Murna na začetku r2 Šoster mimo v predzadnjem ovinku Moja napaka in Kurent že mimo mene Na koncu ravnine se Apatu ni izšlo Prvič je šlo mimo Novaka... drugič sem ga butnu in do konca nism več poskušal Link to post
Killer_B 87 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Ej Mejak...tud prvič je šlo le zaradi tega, ker si me ruknu Sej pol sm vidu, da si gruntal, če bi me spustu naprej, ko sm ti jezn žmrkal....pa si nek na pol naredu, tko da sm te komej nazaj prehitu. Link to post
mm46 11 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Ja sam prvič si ti na začetku ravnine bil na desni strani proge, jaz za tabo v zavetrju, v zadnji tretjini ravnine sem skoču iz zavetrja na levo stran in si tudi ti začel lezt levo stran na linijo zato sm spet na desno skoču, ti pa si spet hotu zapret, sam sm bil že pri tvojih zadnjih kolesih in nism mel kaj nardit. Po ovinku, ko si mi poblendal sem ti jaz sam nazaj poblendal :mrgreen: Šikano pa sem usekal, ker te nisem hotu zapret, ker bi se najbrž slabo končalo za oba Prehitevanje res ni blo čisto, vseeno pa nisem mel namena te kr tko spustit naprej, ker v obratni situaciji me tudi ti ne bi Meni se na veliko dirkah zgodi, da me kdo na tak način prehiti (tudi ti si me že kdaj tako ) pa se nč ne pizdim in blendam Link to post
Recommended Posts