Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Imam eno PS/skin vprašanje: kako zlepiš robove (med različnimi barvami ali teksturami) npr. na strehi s tistimi na boku ali na zadnjih vratih. Vem sicer, da je v predlogi "grid layer", ampak se mi zdi, da Race07 skin malo raztegne po konturi avta in s tem tudi nalepke in barve.

Kar bi rad naredil je, da se logotip razteza čez zadnji del boka in prekriva del strehe in zadnjih vrat. Ker pa so ti trije deli na tem vogalu razrezani v ravnino, jih moram nekako po delih sešiti skupaj.

S poizkušajnem boš prišu najhitreje najdelj. (pomagaj si z wireframe layerjem tako, da ga pred izvozom ne izklopiš in so ti črte vidne na končnem izdelku in lahko preverjaš in primerjaš kje si "zašuštral" ) :D

Razen če zadevo razrežeš in jo "zmanipuliraš" tako, kot se zadeve prilegajo na avto, ker pa mislim da bo kar komplicirano.

Če ne uporabljaš carview ti ga priporočam. je za hitro preverjanje skinov (bmw, seat, honda, chevy, alfa)

meni se zdi CarView vseeno bolj uporaben, ker lahko po želji vrtiš in približaš avto, pa hitreje se exporta psd v tga kot dds :) V vsakem primeru je 100x bl enostavno delat skine za race07 kot za rbr, kjer ni ne carview ne refresh v igri, če imaš "srečo", template niti wireframea nima :mrgreen:

zgleda da je blo kr razburljivo,škoda da še ni na prodajnih policah da bi lahk furu [Jaoo]

da bi dal za njo 2x več, da bi ti zasedla 1x več prostora na polici iz katere brišeš ali pa ne prah, ... (bi še lahko našteval razloge zakaj ne v trgovino po njo, ampak enostavno prek steama)

[krniki]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...