Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Eno vprašanje za BMW driverje... Uporabljate Automatic Clutch ... al uporabljate sklopko?

Automatic Clutch

Enako, sej v bistvu ti Heel and toe samo v tem smislu vožnje pobira sekunde, ker brez tega voziš z gasom+ min, tako pa bi gas dodajal do pol ali več, no vsaj tako se mi zdi, da ta tehnika za narediti hitri krog , kr odpade, imam prav?

Pri downshiftanju vam nič ne povzroča problemov?

če misliš zaradi zalockanja zadnjih koles, se to da manipulirat z diferencialom.

drugače pa. niti ne :)

smo se že "ufurali" :D

hehe

al kaj si mislu s tem "problemom"?

Imam eno težavo.

Opazil sem, da so vse nastavitve za avto, ki sem jih shranil v prejšnjih sezonah in jih sedaj le prekopiral v mapo, kamor se je Race 07 inštaliral, pokvarjene. Pokvarjene v tem smislu, da je pri vseh setupih za levo in desno stran nastavljen Symmetrical, prestavna razmerja so resetirana na privzeta, količina goriva je tudi privzeta, potem so tudi vzmeti in višina avta enaki kot v privzetih nastavitvah.

Ima še kdo podobno težavo in kako jo je rešil?

Si jih dal v mapo My Documents/simbin/race07/(userdata/carsetups)*, ali tja kjer je inštalirana igra?

*se mi zdi da je tako naprej folder nism pogledal sm na siht.

Shranil sem jih v mapo My Documents/simbin/race07/userdata/carsetups/[Track_Name].

Sicer je vse v redu - vidim vse setupe, ampak ko jih odprem, nastavitve enostavno niso "prave".

Je možno, da delajo težavo presledki v imenu (čeprav to nikoli do sedaj ni bil problem)?

Tako kot je Matjaž povedal bi morala zadeva delat in tudi dela če nisi ničesar naredil narobe.

Prav tako kot je Janko povedal se zadeva mora nahajat v

Documents and Settings " USER" My DocumentsSimBinRACE 07UserDataCarSetups

Tako da si vrjetno kaj zamustral, glede presledkov pa v računalnistvu ni bilo vedno toliko fleksibilnosti kot je danes, če so presledki krivi za tvojo napako sicer dvomim, je pa vsekakor vredno preverit z enim fajlom recimo za začetek.

Morda so tvoji stari setupi še vedno tam, kjer je igra tudi inštalirana in ne v zgoraj omenjenem direktoriju, preveri še to.

Načeloma pa, če se prav spomnim, smo še imeli takrat sezonske dirke, ko je prišel update s katerim so VSE userstvari forsirali v MyDocuments direktoriju.

Preveri torej kaj se nahaja v direktoriju od igre.

• 3 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...