Mai 134 Napisano October 11, 2009 Share Napisano October 11, 2009 Sraje Niti ne. Je vsaj manj neresnežev... Link to post
Mai 134 Napisano October 11, 2009 Share Napisano October 11, 2009 Eno vprašanje za BMW driverje... Uporabljate Automatic Clutch ... al uporabljate sklopko? Automatic Clutch Link to post
play 502 Napisano October 11, 2009 Share Napisano October 11, 2009 Eno vprašanje za BMW driverje... Uporabljate Automatic Clutch ... al uporabljate sklopko? Automatic Clutch Enako, sej v bistvu ti Heel and toe samo v tem smislu vožnje pobira sekunde, ker brez tega voziš z gasom+ min, tako pa bi gas dodajal do pol ali več, no vsaj tako se mi zdi, da ta tehnika za narediti hitri krog , kr odpade, imam prav? Link to post
Ale 472 Napisano October 11, 2009 Share Napisano October 11, 2009 Jaz mislim da, če bi obvladal to tehniko, bi se dalo hitrejš peljat kot z avtomatsko sklopko. Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 11, 2009 Share Napisano October 11, 2009 Js mam Clutch na off, sam menjavam še vedno brez nje. Uporabim jo pri štartu in ko se zavrtim (če se spomnem..če pozabim mi pa bimer crkne ) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Pri downshiftanju vam nič ne povzroča problemov? Link to post
Mai 134 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Pri downshiftanju vam nič ne povzroča problemov? če misliš zaradi zalockanja zadnjih koles, se to da manipulirat z diferencialom. drugače pa. niti ne smo se že "ufurali" hehe al kaj si mislu s tem "problemom"? Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Pri downshiftanju vam nič ne povzroča problemov? Pri nižanju dajam zmeraj ful vmesnega gasa. Če tega ne delaš, pa gre okoli Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 14, 2009 Share Napisano October 14, 2009 Imam eno težavo. Opazil sem, da so vse nastavitve za avto, ki sem jih shranil v prejšnjih sezonah in jih sedaj le prekopiral v mapo, kamor se je Race 07 inštaliral, pokvarjene. Pokvarjene v tem smislu, da je pri vseh setupih za levo in desno stran nastavljen Symmetrical, prestavna razmerja so resetirana na privzeta, količina goriva je tudi privzeta, potem so tudi vzmeti in višina avta enaki kot v privzetih nastavitvah. Ima še kdo podobno težavo in kako jo je rešil? Link to post
PEK 2 291 Napisano October 14, 2009 Share Napisano October 14, 2009 Si jih dal v mapo My Documents/simbin/race07/(userdata/carsetups)*, ali tja kjer je inštalirana igra? *se mi zdi da je tako naprej folder nism pogledal sm na siht. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 14, 2009 Share Napisano October 14, 2009 Shranil sem jih v mapo My Documents/simbin/race07/userdata/carsetups/[Track_Name]. Sicer je vse v redu - vidim vse setupe, ampak ko jih odprem, nastavitve enostavno niso "prave". Je možno, da delajo težavo presledki v imenu (čeprav to nikoli do sedaj ni bil problem)? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 14, 2009 Share Napisano October 14, 2009 jaz imam vse setupe še odprej shranjene, kak mesec nazaj pa sem naredu frišen install ... in nisem opazu teh problemov ... je delalo vse normalno Link to post
Mai 134 Napisano October 15, 2009 Share Napisano October 15, 2009 Tako kot je Matjaž povedal bi morala zadeva delat in tudi dela če nisi ničesar naredil narobe. Prav tako kot je Janko povedal se zadeva mora nahajat v Documents and Settings " USER" My DocumentsSimBinRACE 07UserDataCarSetups Tako da si vrjetno kaj zamustral, glede presledkov pa v računalnistvu ni bilo vedno toliko fleksibilnosti kot je danes, če so presledki krivi za tvojo napako sicer dvomim, je pa vsekakor vredno preverit z enim fajlom recimo za začetek. Morda so tvoji stari setupi še vedno tam, kjer je igra tudi inštalirana in ne v zgoraj omenjenem direktoriju, preveri še to. Načeloma pa, če se prav spomnim, smo še imeli takrat sezonske dirke, ko je prišel update s katerim so VSE userstvari forsirali v MyDocuments direktoriju. Preveri torej kaj se nahaja v direktoriju od igre. Link to post
Recommended Posts