Jure Skraba 8 Napisano January 21, 2009 Share Napisano January 21, 2009 ... FIA: kater program pa ste uporabljali pri nekaj dirkah v prejšnji sezoni, kjer so bili rezultati in statistika vidni v HTML-ju (z grafi in drugo "navlako")? Program je AutoSim Analyzer, tema na RSC je pa tule: http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=271013 A ta ni bil zastonj? Je bil samo demo? Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 21, 2009 Avtor Share Napisano January 21, 2009 Ta je prikazav podrobno samo eno dirko, tako da žal ni sešteval točk, beleživ statistike in vseh ostalih stvari. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 21, 2009 Avtor Share Napisano January 21, 2009 En screen :arrow: Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 21, 2009 Avtor Share Napisano January 21, 2009 Aja...tko bodo zgledali časi posamezne proge(rekordi), ko bomo kakšen čas postavl http://gpcos.racedepartment.com/track-r ... php?id=494 P.S. Ma! 15 position Link to post
carli 0 Napisano January 22, 2009 Share Napisano January 22, 2009 A je Maxl že povedal, da ste napačnemu nakazal tistih 100€ No upam da bodo kasnejše verzije kaj bolj dodelane, ne da morš ene 2 dni prilagajat to. Sicer pa upam da bo delalo da bo pol en cajt mir. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 23, 2009 Share Napisano January 23, 2009 Evo, GPCOS več al manj preveden v slovenščino. Zdej rabm pa sam dostop do tega, da mal popravm napačne prevode v kontektstu. Na pamet prevajat je zaj****. Link to post
silverfox1973 4 Napisano January 24, 2009 Share Napisano January 24, 2009 Po registraciji in portditvenem mailu sem se večkrat hotel logirati a brez uspeha, po večratnem poizkusu pa se mi je odprla stran s sledečim textom: ERROR Could not log you in. Possible causes: user not existing in system, password is not correct, both of them or the user is not validated in the system. Go back and try again or contact us in case of unknown problems. If you lost your password, you can send it to your e-mail address by clicking here and submit your e-mail address. ... opazil sem da potrditveni del ni v slovenščini. Skratka, ne morem se logirati. Lp, Vrooom! Link to post
igi 51 Napisano January 24, 2009 Share Napisano January 24, 2009 saj ti napiše po potrditvienem mailu, da te mora administrator še potrdit. Se pravi še mal potrpljenja Maxl če bo tole delovalo kot je treba bo to največji napredek sloraciga do zdej. Nor sem namreč na vse vrste statistike Čestitke Link to post
Mihalj 1 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 Maxl če bo tole delovalo kot je treba bo to največji napredek sloraciga do zdej. Nor sem namreč na vse vrste statistike Čestitke Super Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 Po registraciji in portditvenem mailu sem se večkrat hotel logirati a brez uspeha, po večratnem poizkusu pa se mi je odprla stran s sledečim textom: ERROR Could not log you in. Possible causes: user not existing in system, password is not correct, both of them or the user is not validated in the system. Go back and try again or contact us in case of unknown problems. If you lost your password, you can send it to your e-mail address by clicking here and submit your e-mail address. ... opazil sem da potrditveni del ni v slovenščini. Skratka, ne morem se logirati. Lp, Vrooom! še kar nekaj stvari je v angleščini. predvsem zaradi tega, ker nekaterih zadev sploh ni za prevest v language fajlu. se pa sprot zadeve še mal prevajajo, tko da upam, da mi (nam) bo uspel čimveč stvari poslovenit. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 25, 2009 Avtor Share Napisano January 25, 2009 Ta del za svojo statistiko mi je sploh všeč (ša malo za poprvit) Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 Vidim, da je notri samo STCC in ClioCUP? Kaj pa WTCC? Še pride na vrsto? Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 25, 2009 Avtor Share Napisano January 25, 2009 Nevem kako bo z aktualno sezono....namreč nevem, če ima MirO še vse loge serverja od vseh dirk. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 Jah, n'č. Potem bo treba pa vse dirke ponoviti. Link to post
Recommended Posts