Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Po registraciji in portditvenem mailu sem se večkrat hotel logirati a brez uspeha, po večratnem poizkusu pa se mi je odprla stran s sledečim textom:

ERROR

Could not log you in. Possible causes: user not existing in system, password is not correct, both of them or the user is not validated in the system.

Go back and try again or contact us in case of unknown problems. If you lost your password, you can send it to your e-mail address by clicking here and submit your e-mail address.

... opazil sem da potrditveni del ni v slovenščini.

Skratka, ne morem se logirati.

Lp,

Vrooom!

saj ti napiše po potrditvienem mailu, da te mora administrator še potrdit. Se pravi še mal potrpljenja :P

Maxl če bo tole delovalo kot je treba bo to največji napredek sloraciga do zdej. Nor sem namreč na vse vrste statistike [Jel2] Čestitke

Po registraciji in portditvenem mailu sem se večkrat hotel logirati a brez uspeha, po večratnem poizkusu pa se mi je odprla stran s sledečim textom:

ERROR

Could not log you in. Possible causes: user not existing in system, password is not correct, both of them or the user is not validated in the system.

Go back and try again or contact us in case of unknown problems. If you lost your password, you can send it to your e-mail address by clicking here and submit your e-mail address.

... opazil sem da potrditveni del ni v slovenščini.

Skratka, ne morem se logirati.

Lp,

Vrooom!

še kar nekaj stvari je v angleščini. predvsem zaradi tega, ker nekaterih zadev sploh ni za prevest v language fajlu. se pa sprot zadeve še mal prevajajo, tko da upam, da mi (nam) bo uspel čimveč stvari poslovenit.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...