mAxL 1 106 Napisano October 27, 2008 Avtor Share Napisano October 27, 2008 Sem imel malo časa prej, pa sm se po dolgmu času spet malo poigral...video je zelo kratek in ubistvu kaže samo štart mene Download Link to post
KRUH 5 Napisano October 27, 2008 Share Napisano October 27, 2008 Lep video! Drugače pa vidim, da si kar dobro ti potegnil! Link to post
fastmarcus 0 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 dobr si tole zrihtov Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Res hud video, zdej vem zakaj je Maxl tako štartal, pomoje so mu vse te dečve kej dobrega obljubile, pa se je pokazal, a pol se še vidi Shumi stil, Maxl sputi hitrega Igija :mrgreen: , hudo res, lep video, to NAM FALI!!! Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Zanimam me, kdor ima pač nekaj kil 10,20,30, itd -če daš v avto recimo imaš 30kil dodatnih in daš namesto 30kil, 30litrov bencina+še za recimo 3 kroge, je teh 30kil bencina ali litrov nekako enako, kot 30kil obtežitve na avtu? -zakaj ???, ker na vikendu nimam neta, in si avta ne morm obtežiti in malo vadim in dolijem 30l bencina in se mi avto zelo pdoobno obnaša, kot da bi imel 30kil uteži, kaj vi mislite je enako 30kil ali 30l benzina (če bi blo čist realno, neb smelo bit enako, ker rezervar ima težišče drugje, kot samamobtežitev, ki naj bi bila sorazmerno enako postavljena v vozilo), kaj pa v igrici? Link to post
PEK 2 291 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Pomoje da neve spil kako razporedit KG tko da bi znal bit enako. Ampak ko furaš pol porabljaš litre oziroma kilograme... Pr penalty jih ne.. Ka si sure da se ne da nastelat na single player kile? Link to post
Killer_B 87 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Morš it na timing menu in potem tja kjer kaže hitrost sektorjev....pol pa klikneš desno nekam in si lahk naštimaš kile. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Če se pa tam ne da, greš pa v Multiplayer -> LAN -> Host ... In hostaš local server in tam po mili volji nastavljaš kile Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 Če se pa tam ne da, greš pa v Multiplayer -> LAN -> Host ... In hostaš local server in tam po mili volji nastavljaš kile No sej glih tega ne morm, če niam neta oz. naloženo off line verzijo.. PEK, ne ne, jaz dam itak recimo 35kil litrov bencina in ne grem spod 30lit, nardim recimo 3hitre kroge, čeprav je benza več, sej veš kaj mislim. Killer_B hvala bom probal! Link to post
Mai 134 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 nastavljanje kil gre samo v multiplayer mode, kot je povedal buri. če imaš offline verzijo nastavljeno lahko zadevo tako rešiš, da si na pcju (z interentom) narediš backup od igre, ter inštaliraš steam na pcju (brez interneta), in enostavno "importaš" backup v steam, katerega poganjaš v offline načinu (ni potrebna povezava do interneta). dolivanje goriva za nadomestilo penalty kilogramov ni enako, ker je tank zadaj, in je težišče zadaj, tako da.. sicer blazno ogromne razlike ni, razlike pa so. vsaj takšno je moje mnenje... good luck Link to post
play 502 Napisano October 28, 2008 Share Napisano October 28, 2008 dolivanje goriva za nadomestilo penalty kilogramov ni enako, ker je tank zadaj, in je težišče zadaj, tako da.. sicer blazno ogromne razlike ni, razlike pa so. vsaj takšno je moje mnenje... good luck ja to sm mislil ja, v realnosti je res tako, me pa zanima ali je v igri tudi tako, kar si pa zgor napisal, pa je zame kr dosti težko oz. sej me poznaš :mrgreen: , bom pa probal.. Link to post
LaKi 0 Napisano November 7, 2008 Share Napisano November 7, 2008 Lepa vožnja Kok si mel pa čas tuki ? 1:45:xxx ?? Danes sem malo vozilo to progo, hmm pod 1.48. sploh negre Link to post
Guest Napisano November 8, 2008 Share Napisano November 8, 2008 Če hočete Audija v Race07 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=14435 Link to post
Recommended Posts