Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Oj...ravnokar sem se pogovarjal s sodelavcem o serverju za race, pa mi je reku, da ima on enga, ki ima linijo 50/50 in da bi se mogoče lahko zmenli, da bi ga najeli za naše dirke.

Najprej bi ga bilo seveda treba sprobat. Zato me zanima kaj je vse potrebno, da lahk on naštima dedicated server. A je potreben original špil ali samo server fajl. In kaj je potrebno, da bomo lahko mi od zunaj lahko rihtali svoje dirke.

Jst bi predlagal, da bi to zadevo stestirali kar v naslednjo nedeljo. Pa naj se nas zbere kar ene 30 al pa več, da ga res obremenimo...potem bomo pa vidli, kako se obnese. Mogoče bo lahko celo več ekip v sezoni.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

30 al pa več, da ga res obremenimo...

število dirkačev je omejeno na števil garaž v boxih oz slotov v boxih... več kot 25 še nisem videl na nobeni progi.. tako da.. max 25...

no pa smo tm k sem že enkrat omenu glede serverja,pa mi niste verjel.

fantje, server z 25 sloti je treba narest dedicated in ga zakupit,sej niso dragi 30-50€ odvisno od dogovora z nosilcem serverja,ga je pa potrebno najdet čim bliže.zaradi pinga.pa ne si mislt da lahko vsak z originalom naredi dedicated server.

vsaj v rfactorju ni potrebno imet originala,(sigurno vem ker smo ga že imel),in tudi tu mislim da ni drugače.tm sem vidu da je nekdo spraševal okol originala.

za25 slotov more bit,da vse normalno dela 100mb server vse ostalo je tako tako, ker takoj ko

se bo edn z slabo povezavo in slabim uploadom konektu,zmogljivost nosilca serverja moćno pade, ne samo za dotičnega z slabim netom ampak za cel server,res je da oni ko bo prvi ali oni vozniki ko se bojo sami vozl tega ne bojo občutl ostali ko so v gužvi bo pa hudo ker avto dejansko ni tm kjer se ga vidi(zaradi uploada)in pride potem ; sej veste sami kaj.

VSA POHVALA adminu in ostalim pri ustanovitvi te lige, z vsemi pravili ,nasveti in "kaznimi",samo ta server še uredite(na vsakega sodelujočega 3-4 € na mesec) in dejansko NE BO to kmečka liga kot sem to prebral v uvodu na forumu.

LP MirO

HJA ŠE TO jaz imam optiko 20/20mb pa mi nč ne pomaga če nekdo dirka z slabo povezavo,sej to je blo tm ko sem enkrat zraven vozu pa sem vidu samo dim pred seboj ko je nekdo bremzal ali pa plavo zastavo da naj se umaknem pa pogledam nazaj in odzadaj nobenega (panika)verjetno je pa edn bil samo vidu ga nism pa ne zaradi mojega kompa.

Edit: je pa interesantno da eni pravjo da z serverjem niso imel težav pr enih je pa skakal

čudno to!

LP MirO

ja ponavadi to da admin, saj samo on dobi program in codo za spremijat nastavitve v serverju kakor tudi dodajanja prog,modov itd. V dedicated serverjev pa tega ni potrebno sej se plača.

lpMirO

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...