Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 Zaradi meni lažjega delo, lahko mnenja, predloge ali kar koli drugega tudi objavljate tukaj! btw, maxL, upam da nisi hud ker sem dodal na stran kar sam Link to post
Killer_B 87 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 V redu si to napisal. Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 12, 2008 Share Napisano September 12, 2008 Sem dobil nekaj informacij za spremembo Vodiča! Sedaj je v novi verziji, popravljen, lahko da dobite tukaj! Dodano je bilo pojasnilo za Diferencial in Toe! Če še komu kaj manjka, naj se zjasni ok? Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 15, 2008 Share Napisano September 15, 2008 Vodič v0.4! Novo!! Full stvari updatanih! Link to post
KRUH 5 Napisano September 15, 2008 Share Napisano September 15, 2008 Hvala za tole, bo pomojem mi prov prišlo, če bom vozil STCC (če bo bila liga seveda)! Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2008 Share Napisano September 16, 2008 S pomočjo nekaj prijateljev sem se uspel približati popolnosti, pri teoretičnem delu vodiča! Upam da je sedaj že v (skoraj) končni verziji! verzija 0.50 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 17, 2008 Share Napisano September 17, 2008 Pravilnik sem si prebral zdej mam pa par vprašanj. Rumena zastava - a ob rumeni zastavi ne smeš nikjer na progi prehitevat, al sam v tistem sektorju za katerga zastava velja? STOP&GO - pri stop&go piše, da se moraš za 10s ustaviti v boksih, dejansko pa je v igri tko da imaš dve različni kazni. Eno maš stop&go drugo pa stop&go z deset sekundnim postankom. Pri prvim se ustaviš in takoj spelješ, pri drugem pa moraš 10s počakat. Govorjenje - zakaj je to tako kaznivo? Js še takrat, ko je dovoljeno vse spregledam. Koga to tako moti, da je to skor bolj kaznivo kot marskej druzga... Edini, ki bo na slabšem zarad pisanja, bo tisti, ki bo pisal... zaenkrat to Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 18, 2008 Avtor Share Napisano September 18, 2008 1. Prehiteval naj nebi nikjer....v resnici (F1, WTCC,...) ti ne napiše sektorjev, to ti sm v igri 2. Kazen 10 sekund ti FIA nebo dala, priboril si jo boš samo z sekanjem al pa prehitrim štartom....kaj igra pol zahteva, pa sam sprobi (pravila igre) 3. Pisanje v igri je ZELO moteče, sploh ko si v kakšnem hitrem krogu...če prideš...prideš DIRKAT, ne pa pisat...pišeš lahko potem na forumu al pa MSNju. Sej nismo kot kakšne stare none de si mormo vse povedat v igri...in verjemi mi, veliko ljudi moti branje. Link to post
JeZn 120 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Ti bo Ale odgovoru k je Marshall tudi u resnici :mrgreen: Če imaš rumeno zastavo ne smeš prehitevat, v tistem delu kjer je rumena zastava. Torej od prve rumene do prve zelene. Za STOP&GO se ne obremenjevat, ker te bo tko al tko igrca samo spustila dalje. Prej sploh ne boš mogu startat. Meni je glede govorjenja tudi zlo vseeno. Link to post
Emilo 1 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Meni tudi ni jasno to govorenje! Sej se enostavno izklopi in ne vidiš v igri če te moti! Gdaj pač postaviš dober čas in ali pa se ti enostavno ne da postavljat časa in pač rečeš kakšno... Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Glede rumenih zastav v resničnem življenju (Formula 1): 1. Ena Mirujoča zastava označuje nevarnost izven dirkalne površine 2. Ena Mahajoča zastava označuje nevarnost na dirkalni površini 3. Dve Mahajoči zastavi označujeta nevarnost blokade dirkalne površine na ene delu, ali celem dirkališču. To tudi opozarja dirkače, da se morajo po potrebi ustaviti. Ko se pojavi rumena zastava nobeden od dirkačev NE SME prehitevati, dokler se ne pojavi zelena zastava, ki označuje konec nevarnosti. Ni nujno, da je cel krog rumena! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Ok, glede rumene zastave naj nekdo pove kaj se bo upoštevalo pr nas, ne kar je v F1, pr gokartih, itd... Glede stop&go pa vem kako je v špilu. Hotu sem samo pripomnit, da je v pravilniku napisano za stop&go, da moraš 10s počakat in speljat. Kar pa ni res. Za 10s čakanje maš kazen "10 second penalty" Link to post
Ale 472 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 No, zdej bom pa jaz napisal kako ja dajansko v "resničnem življenju" Glede rumenih zastav je že JeZn prav napisal. Prahitevati se NE SME, pa če je ena mirujoča al pa dve mahajoči zastavi in to samo do naslednjega sodniškega mesta (če je tam nevarnost že mimo) kjer je izobešena zelena zastava, se pravi samo v tem sektorju. V špilu jaz sicer še nisem videl take zelene zastave tako da...ne vem, bomo pač sami se morali odločit kje je ta nevarnost mimo in kdaj lahko začnemo prehitevat. Kar se tiče pa STOP&GO je pa to odvisno od kršitve. Se pravi, da ob manjši kršitvi dobiš kazen STOP&GO, ob večji kršitvi pa STOP&GO + 10 sec. Tako je to v "resničnem življenju" . Itak pa to špil sam določi. Samo še to bi tad poudaril. Letos bova z Killer_B-jem pri odločitvah glede zaletavanj, izrivanj s proge, raznih pritožbah in drugih "pizdarijah" ZELO STROGA, tako da kar začnimo "trenirati" DIRKAŠKO ETIKO. PS:A bo še kakšen trening z malo večjo udeležbo? Se vidimo na dirkalni progi Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 18, 2008 Avtor Share Napisano September 18, 2008 Samo še to bi tad poudaril. Letos bova z Killer_B-jem pri odločitvah glede zaletavanj, izrivanj s proge, raznih pritožbah in drugih "pizdarijah" ZELO STROGA, tako da kar začnimo "trenirati" DIRKAŠKO ETIKO. PS:A bo še kakšen trening z malo večjo udeležbo? Se vidimo na dirkalni progi Letos bodo pa zafukani tele komisarji :mrgreen: Se pa vsekakor pozna trening, prejšnji teden je bila prov poezija vozit z dirkači, ki več trenirajo...nevem pa zakaj ni kakšnih drugih nikoli na treninge. Ta teden jast sicer nemorem postavljat serverjev...bo pa v nedeljo večji trening...ki bo že prav malo "obvezen"....drugi teden pa forsiramo naprej treninge... Link to post
Recommended Posts