Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Lepo je prevedel angleško varianto :wink:

I agree.

Sicer je lepo spisano, sam ni on spisal. Poleg tega so pa notri nastavitve, ki jih pri race07 nimaš (ali jih samo jaz nisem nikoli opazil?)

Vseeno pohvale, vsaj nekdo se še nekaj trudi :)

Ja, mal sem se pa potrudil! Upam da bo komu koristil! Kmalu sledi še podrobnejši opis vseh elementov, ki sestavljajo nastavitve avta - v slovenščini!

Buri, katere nastavitve so opisane in jih špil ne vsebuje? Mogoče samo splitter, jih pa gtr ima!

Je nameščen pod sprednjmi odbijačem lakho mu rečemo tudi dodatni spojler, ki ima namen, da sprednji konec tišči k tlom.

Vse ostalo je vključeno tako v race07 kot v gtr evo. Vsaj upam :)

ps: sem malo spremenil izgled! To ni moje delo kot ste pogruntali, pač pa samo prevod, ki pa je zahteval precej dela.

No sej pravim, da ne vem, ker že dolgo nisem igral in se niti ne spomnim kaj ima. Poleg tega pa nisem doma in niti ne morem pogledat. Zdi se mi pa da tudi brake duct nimaš in pa packers - lahko se pa motim.

Če imaš še karkoli za prevajat, mi lahko posreduješ kaj materiala tko k maxl pa ti prevedem :P Če je v angleščini seveda :P

Ni potrebe Buri, bom kar sam! Textovno verzijo z obrazložitvijo vseh sklopov sem že skoraj končal, tako da jo lahko jutri pričakujete! Je pa zajebano, ker združujem več stvari, dosti je tudi mojega osebnega gradiva! Mislim da za bo idealno za začetnike!

Glede setupa, mislim da imaš prav, amkpak če je kaj več obrazloženo ne bo nič škodilo, kvečjemu koristilo v kakšni drugi simulaciji!

pa vseeno hvala ker si se javil za pomoč, bom vedel za drugič :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...