Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Moj predlog:

Recimo, da se nabere voznikov za pet moštev. Izbira avtov in moštvenih kolegov se izvede tako, da najboljših pet iz pripravljalne sezone izbere kolega iz druge peterice, oziroma tistega, ki bo prišel na novo. S tem da ima prvi po točkah prvi izbiro avta in kolega.

Glede tega....ni to, da nočem z nekom drugim vozit...sm z McBajsom....sva uigrana....sploh kar se tiče TeamSpeaka...ker se pač lahko še pogovarjava zraven ko vozva :) (ja ja vem..slabš kot babe :D ) Če bomo rekli pa tko kot je napisal igi...po pa tud uredu :wink:

Polomija je bil ta današnji dan :evil:

Kvalifikacije: obup...ne šlo že pod tako slab čas :? Vončina jebemti: modra zastava pomen UMAKN SE....iz boxov direkt pred mene u hitrem krogu....in pol pred mana vozt, pa ne se umaknt

1.dirka: sorry Zupan, sm nevem a je men jebal internet al tebi al vsem :P enkrat si bil deleč,drugič sm te pa že laputnu :P

2.dirka: zapeljem na glavno linijo in zaprem enga BMWja..nakar me odbije ven...moja napaka :oops: (nism videl) ...čez pol kroga flikne ven internet :?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...