Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Äakej.....to mi pa ni jasn....kaj sm pa jst zdej kriv?!?!?!?

Nekdo me od zadej zabije, da me po celi progi obrne.....vame prleti cela karavana.....pol bom pa jst kazn dobil?!?!? Lepo prosm.....drugiÄ pa uporabi tist obroÄ pred sabo....mislim, da se mu pravi volan....pa obrni da boĹĄ ĹĄel mimo....aja pa gas je treba tudi kdaj spustit (novinci tega ĹĄe ne vejo)

:D:D

Edit: zdej sm ĹĄele zaÄel gledat replay dirk.....Mejak stal si me vseh toÄk, ko si me na zaÄetku obrnu iz 3. mesta, tako da sm konÄal na zadnjem.

Sm mislu, da me je Kurent zbil v 2. dirki, pa je v bistvu njega Ozmec on pa poslediÄno mene. Jebat ga :(

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

En ndesign je bil lepo obrnjen v RACE1 tam za drugim lesmom al kaj je :) Sm prletu v nega, tut bremzat nism mel cajt :( Zgubu spojlar ... TI SI KRIV!tongue.gif:twisted:

No preberte si zadnjo novico na strani, tko da Äe ste siti introta... je reĹĄitev tukaj :D Sm da neboste zmeĹĄal skine z naĹĄmi iz prvenstva :P

Äe je kdo Ĺže potegnu zadevo dol, naj jo zaĹĄera nekak.. ker ne dobim prostega slota :(

hvala

En ndesign je bil lepo obrnjen v RACE1 tam za drugim lesmom al kaj je :) Sm prletu v nega, tut bremzat nism mel cajt :( Zgubu spojlar ... TI SI KRIV!tongue.gif:twisted:

tisti mislim da sem bil jaz :lol::lol: po kontaktu z deklevo sem se partkrat obrnu nakar se je enih par avtov streĹĄÄlo v mene...

edino igi mislim da ni nobenega zadel in prdobil enih 5 mest :shock::shock:

kaj ĹĄe komu inĹĄtalira vsak avto po 4x al sem jaz kaj zajebu!?!?! :oops:

Neki piĹĄe v textu zraven, da je treba zbrisat.

ops... niti opazu nisem :oops: silakolalomi :wink:

Guia.gif

Name: Circuito da Guia

Type: Citytrack

Lenght: 6.115km

Dirka: 20.4.2008 21:00

Za konec še pika na i :) Eni jo poznate, eni ne..skratka...težka, ozka,...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...