igi 51 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 Men je prej ratal 2:01:6, sam brez panike, daleč od tega da bi bil konstanten. Če me ne zjebe kšn sekanje, me pa napačna točka bremzanja, k jih še zdaj nisem zgruntal. Tako povprečno je čas 2:02:5 do 2:03:0. Setup mam pa tud kr neki, ga nisem uspel narest da bi se dalo lepo vozit. Me prav zanima, kako bo med dirko. Link to post
Aleš 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 dans bo pa jeba 7 piÄkov se boste vidl kdo bo najbol vijugav Link to post
Speedboy 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 ? ja jst bom peljal kar default,ker mojga moštvenega kolega na žalost ne bo...dobro pelte Link to post
obes 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 ma ku je jebena ta monza... u prvi sem dobro vozu pa slabo konÄal...so me obrnili(kar je veÄina po drugi lesmo tudi opazila) u drugi pa me je 2x kdo pred prvim ovinkom pahnu naprej da sem kasiral kazen Ĺže v drugem krogu...tako da sem se potem malo bol pazu tretjo kazen se je pa kar izmislilo ob boju z tuĹĄarjem kjer dvomim da sem sekal pa stop&go GRRRR ta monza ĹĄutasta!! Link to post
Speedboy 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 Jaooo,jst se bi opraviču Laščaku,ker sva se zapela...drgač pa polom...4 štartal,nikako nisem mogu nardit bolši krog,zmer so me šikane zjebale. Prvo dirko drugi čist na easy,pol pa dobim zadnjo šikano stop & go...fuck.tko da ni blo nič. Drguga pa še kar,sam na obeh totalno slab štart,grrr!!!! Link to post
mm46 11 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 jaaoooo v obeh dirkah zajebu bolšo uvrstitev, sploh za drugo dirko sm čist jezn k sm jo po lastni neumnosti zajebu tm, ko sm bil za apatom, nism vidu tablic kolk je do šikane in seveda sam ravno, pol pa na konc še u zadnji šikani zavrtu prva dirka pa se končala s fotofinišom :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 6, 2008 Avtor Share Napisano April 6, 2008 Lepa dirka Kvalifikacije: Nikakor ni šlo...mislim da 13 pozicija R1: Slab štart...srednja vožnja....nakar sledi stop&go....ni melo smisla R2: Še en slab štart...drugi delali napake eden za drugim Nakar dooolg boj z Slaparjem...na koncu vse dobro...vozu zlo previdno, ker sm ponovno imel 2x sekanje Na koncu 5 mesto Ekipno se približujemo Jokerju Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 6, 2008 Avtor Share Napisano April 6, 2008 prva dirka pa se končala s fotofinišom :mrgreen: To sem pa videl...sem gledal na monitorju v boxih Link to post
mm46 11 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 A sm šu dobr počez :mrgreen: :mrgreen: Link to post
Mark24 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 Qualy pravi polom; me je v puskusu hitrega kroga en od zad pred drugo šikano nabasal, pa sn mel cele kvalifikacije zjebane. Prva tekma, kr neki, zaradi gužve v prvi šikani, sn bremzal ko bedak, pa me vrglo vun z ovinka na izletn o cono, sn dobo kar stop&go. Pridem, da konca tega še istega kroga, pa mi uniči sprednjo levo gumo in ostanem v pesku zakopan. Konec prve dirke. Druga dirka, že sam staqrt pravi polom. Zamudo štart, pridrvim po ravnini in se mi začne ena od alf pred mano sukat ko ringl špil, se ji hočem izmaknit, pohodom na polno pedal za zavore, in me katapultira v sredino prve šikane, jer sn nabasal nehote enega od bmw-jev. Še sam ne vem katerega. Pol sn dobo zaradi tega stop&go seveda in v naslednjih dveh krogih zaradi domnevnega sekanja ovinkov še dve stop&go kazni, tako da je bilo vsea konec. Srečen sn samo, da mi je prvič uspelo pripelat dirko do konca, da je avto zdržal. Tistemu nesrečnemu vozniku bmw-je iz druge dirke se pa prisrčno in iskreno opravičujem. Link to post
KRUH 5 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 Čestitke vsem :wink: , samo dej rajši pokaž rezultate Link to post
Mark24 0 Napisano April 6, 2008 Share Napisano April 6, 2008 fantje s kerim programom gledate posnetke tekem? Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 6, 2008 Avtor Share Napisano April 6, 2008 Rezultati R1 :arrow: http://www.slo-racing.com/Rezultati/slo ... index.html R2 :arrow: http://www.slo-racing.com/Rezultati/slo ... index.html Link to post
Recommended Posts