Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

To da so BMWji v deĹžju malce na slabĹĄem je vsem jasno....to da sam ne znam narediti dobrega kroga na deĹžni dirki bo poÄasi tudi vsem jasno.

Po kvalifikacijah sem bil 18.sad.gif

Supr ĹĄtartal in kar naenkrat pristal v riti VonÄine, ki se je peljal po progi kot da nabira jurÄke :D Sem Ĺža mislil, da sm neki fajn zajebal in da bom dobil 100 kazni. Na koncu pristal na 12. mestu. Rad bi samo malo pograjal Mervarja novinca, ki me je prav grdo spravil s proge s svojim boÄnim manevrom.

Druga dirka spet dober ĹĄtart, lahko bi ga sicr ĹĄe malce bolj izkoristil ampak v redu. Ko se malce zasidram na 11. mestu, me Ozmec (nism Äist zihr) butne v rit na polno, da me 10 krat zavrti....naredi se gneÄa in mnoĹžiÄno trÄenje. Zaradi totalno razbitega avtomobila nisem veÄ priĹĄel do konca.

PaÄ ĹĄe ena deĹževna dirka....prav na vsaki se najde nekdo, ki me spravi iz dirke :(

Se pa ne mislim predati...boj za tretjo mesto bo ĹĄe hud. MogoÄe mi celo rata izvesti Kimija :D

....hm....a je blo to mogoče na zadnjem ovinku?sorry na začetku ovinka je še kr šlo pol me je pa začel bočnu odnasat iz ovinka ven sm probal naredti vse kar je blo možn sm ni blo več pomoči....no sej drugač se trudim da se izogibam trčenjem sm pač se mi tokrat ni izplo in nažalost sm še tebe zraven odnesu ven.....

Graf prve dirke pravi, da sem js, Matej Mejak (ne Metej kot je v točkovanju ;)), končal na 3. mestu :lol:

Ja, ta graf se mi zdi da ga je mal posral tokrat, mene tud kaže kot da nisem nikoli vodil v drugi dirki, ampak sem se vozil na 2. mestu :)

......drugače pa še moje misli na prvo dirko, kvalifikacije super 8.mesto :D , R1: slab štart padel na 12-13, potem pa ven odletel s proge :( , sm upal da se bo saj lahko boril za 8-10mesto,

R2:štart uspel, sm preveč napak na progi, zgubljal mesta zaradi tega.....no drgač se pa ne pritožujem za prvič je šlo, vidim da mi tudi dež odgovarja.....no upam da se bom v monzi lahko boril za kakšno točko :D

:lol::lol: ja ni kej....bom preko Steama kupu, ker v trgovinah je sploh ni :shock:

Je, je - v BTC-ju v DM trgovini, sam je 45 EUR tko da se ti splaÄa prek STEAM-a

Nekaj mene zanima, zadnjič ko ni blo neta skoraj cel dan, sem hotel igrati SP, a ker se ni povezalo na Steam enostavno ni hotelo iti v igro! Če bi imel škateljno verzijo pa bi po vsej verjetnosti delalo tudi brez neta?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...