Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Meni dela replay :!: Pa hvala, res so ble dobre borbe. Pa še to, moje mnenje, ker sem bil čisto za vama je tako, da je Berlic nekoliko preveč levo zapeljal, ni pa bilo to tako namerno pomojm, lohk bi tud ti spustu ker si ga pač prehiteval po levi strani za v največji desni ovinek kar tudi ni ravno poteza za nagrado. Če bi počakal še 2 ovinka bi ga imel čisto lepo na istem mestu kot sem ga jaz pozneje dobil. Pa brez zamere, moje mnenje :wink:

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Ti rezultati od Ma!ja(slike) so mal dvoumni zdej :? Men Žareta po prvi vožnji že ni več kazalo.....je bil Stablovnik na 8 mestu....čudno je tud za drugo vožno....kaj dobi točke zmeri prvih 8?(tudi če jih je pršlo do cilja samo 5 uradno)

ne vem pobi

predlagam da pogledate replay pa pol dosodite kdo je bil na prvih8 mestih...

js sm paÄ stisnu printscreen k je blo konc... zdj Äe sm kej po krivici naredu ne vem, tko je blo videt...sicer sm pa tud po ĹĄtartu R1 vidu Ĺžareta na ciljni ravnini stat ene 2kroga, ko sm pa gledal vsak krog posebaj razlike med nami, je bil pa na mislim da celo 5mestu... ka pa vem, neki ga je zabremzal dans tale ĹĄpil...

replay race2 bi pa rad si pogeldal.. je blo res napeto...

berlic: opraviÄilo sprejeto...

maxl: sj nism reku da ga bom po zuanji prehitu... lahk da bi se tud mal razbremzal in bi ga pol brez problema... :D

no kakorkoli. it WAS fun :D

zzzZZzzz grem spat

maxl: sj nism reku da ga bom po zuanji prehitu... lahk da bi se tud mal razbremzal in bi ga pol brez problema... :D

Verjetn si mislu McBajsa :)

Glede rezultatotv: Je možno da si dal na results še preden je žare prišel do cilja?tako je tebi napisalo kot da je 8....meni pa je kazalo da je stablovnik 8, ker sem kliknu ko je blo dirke dejansko konec?

Munih: Kaj misleš kaj bi pomenilo stop&go napis :)

Munih: Kaj misleš kaj bi pomenilo stop&go napis :)

Tu mi je napisal k sm mislu de nimam u brzin in smse mal gasa pipnu. Pol pa nism vidu kje in kako nej bi se ustavu :? Mi je pa denzy dans pavidau de bi mogu jet v bokse za 12s pa pol naprej. Ko sm biu diskvalificiransm pa druge gledal kako vozite. Vidu sm uno k se je maxl zaletu in pol padu na 3. mesto. Pa igi se je tut neki vrtu če sm prav vidu.

Munih: Kaj misleĹĄ kaj bi pomenilo stop&go napis :)

Tu mi je napisal k sm mislu de nimam u brzin in smse mal gasa pipnu. Pol pa nism vidu kje in kako nej bi se ustavu :? Mi je pa denzy dans pavidau de bi mogu jet v bokse za 12s pa pol naprej. Ko sm biu diskvalificiransm pa druge gledal kako vozite. Vidu sm uno k se je maxl zaletu in pol padu na 3. mesto. Pa igi se je tut neki vrtu Äe sm prav vidu.

Äe se prav spomnim, si dobil STOP & GO na ĹĄtartu dirke, ker ti je avto skoÄu naprej, in se je ĹĄtelo kot jump start.. [sicer mi je ful Äudno da nisi ĹĄe nikjer v spremlanju ĹĄporta na pistah zasledil kaj bi LAHKO pomenilo stop & go... :P]

no, da preidem k bistvu mojga posta,

Äe se ti to zgodi, imaĹĄ toliko Äasa dokler ne ugasnejo rdeÄe ĹĄtartne luÄi, da se postaviĹĄ na prvotno ĹĄtartno mesto (to pomeni takoj v rikverc, pa lepo za "Ärto")

Äe se prav spomnim je v race06 to delovalo, za 07 pa ne vem toÄno... ni treba sprobavat, but just in case :D

gl & HF

Zelo lepo opisana dirka, res zanimivo, no danes mam pa tudi jaz sobico nared.

Naslednja dirka bo drugo tedn? :wink:

@Play: zdj pa trenirat :D

da bo ĹĄe bol pestro :)

treniram jaz kr po 2h vsak dan,sm hudiÄa ku en za netom,dejte Äe bo kdo, treniral se kej zmenmo za en dan eno uro, da mal vidm situacijo kako zgleda za netom ĹĄpilat...komaj Äakam!!!

bom ĹĄe fotko dal eno svoje sobe(v rifuzi) :wink:

... sm hudiÄa ku ne za netom,dejte Äe bo kdo, treniral se kej zmenmo za en dan eno uro, da mal vidm situacijo kako zgleda za netom ĹĄpilat...

razlika je v tem da Äe je server v redu in niÄ ne ĹĄteka [in da ni nobenga kretena k se je priĹĄu zaletavat v druge in ne dirkat] samo ta, da igraĹĄ proti mesu in krvi, kar pomeni da se dogajajo tudi napake, ki izgledajo v stilu prepoznega bremzanja, prehitrega bremzanja, zaveterje ... ne bom zdj vseh naĹĄteval...

mah, ne bom pametoval,... mal prever kak server k je online pa boĹĄ vidu kako in kaj...

kar se pa tiÄe treningov pa...

[to je samo predlog]

lahko danes npr ob 8 na enem serverju, al naĹĄem ali pa se kar tako na enega joinamo...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...